Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez azt jelenti...

Szerintetek ez azt jelenti hogy vége és már nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Egy férfival ismerkedtem 2 hétig minden gyönyörű és jó volt 2szer randiztunk. Tegnapelött volt a 2. randink nagon jol éreztük magunkat, és nyomult rám ezerrel.

Szex se volt köztünk hogy bebizonyitsa nem arra megy..

Tegnap éjszaka letette a telefont hitelen egyik pillanatra hogy ne haragudjak nagyon álmos, és egész nap nem hivott. Minden nap hosszu smsekkel kezdi a napot és felhiv orahosszákra mindig. Irtam neki hivtam de semi reakcio.

Ez mit jelent?

Kérlek segitsetek itt sirok magamban :(

2013. jún. 11. 22:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az utolsónak, két hét alatt egyáltalán nem lehet kiismerni valakit olyan szinten, hogy biztosra tudd van -e valakije (feleség, gyerek), megbízható -e, mire hajt ... stb. Nyilván nem fog azzal nyitni, hogy helló én csak meg akarlak d*gni...Persze, hogy az ellenkezőjét bizonygatja majd!
2013. jún. 11. 23:10
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

"Szerintetek ez azt jelenti hogy vége és már nem kellek neki?"

"vége" - Minek? Nem is volt semmi. Kétszer találkoztatok összesen.

"már nem kellek neki" - Miért, mikor kellettél neki? Úgy csinálsz, mintha többéves kapcsolat lett volna, pedig csak 2 randi(!) volt.

Igen, valószínűleg nem jöttél be neki, és ezt látta legjobb módszernek arra, hogy ejtsen.

2013. jún. 11. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kérlek ne legyél már ennyire butuska...Még akkor este felhívott, hirtelen rádnyomta a telefont. Belecsapott a villám a telefonbeszélgetés közben és rájött, hogy jaj te mégsem kellesz neki??? Nyilván ha így lett volna, már akkor sem hívott volna fel. Valószínűleg lebukott a telefonhívással, vagy csak gyanakodni kezdett a párja és most nem meri kockáztatni a dolgot...Annyira egyértelműen látszik. De azt nem mondtad el, hogy mielőtt letette a telefont milyen hangnemben beszélt hozzád? Érdeklődő volt, kedves? Mert ha igen és ezt követően hirtelen nyomta ki, akkor hidd el, valaki más miatt tette le.
2013. jún. 11. 23:13
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Jó elhisszük..te ismered két hét után. Azért ez meg vicces:)...már a két hét..2 találkozó.

A volt olyan pasi az életemben akire 12 év után rácsodálkoztam, hogy ezt az embert nem ismerem, de két hét után..elhisszük. Ok...

2013. jún. 11. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj,a rózsaszín ködöt nehéz elhessegetni,pedig a te érdekedben tennénk.Hahó,fától az erdőt nem veszed észre!
2013. jún. 11. 23:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Valami miatt nem akar már veled lenni, csak könnyebb a telefont kinyomni,mint õszintének lenni!
2013. jún. 11. 23:26
 17/19 anonim válasza:
Hívd fel. Ha nem veszi fel, akkor felejtsd el.
2013. jún. 12. 00:11
 18/19 anonim válasza:

Velem is megtörtént ugyanez. Olyan szerelmes SMS-t kaptam, hogy csak na. Hosszú telefonok stb. Pont úgy mint veled. Aztán egyik napról a másikra semmi. Csak néztem, hogy mi van?...

Szetencsére tudtam az email címét és írtam neki, egy levelet, kiderült, hogy kibékült a régi barátnőjével és ennyi. Persze szemtől-szembe nem merte elmondani inkább bújkált. Vannak ilyen pasik, jobb ha túllép az rajta, hidd el nem érdemli meg a könnyeidet.

2013. jún. 12. 03:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Két hét után nem is problémáznék ilyenen...elment, azt annyi:)
2013. jún. 12. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!