Szerintetek ez azt jelenti hogy vége és már nem kellek neki?
Egy férfival ismerkedtem 2 hétig minden gyönyörű és jó volt 2szer randiztunk. Tegnapelött volt a 2. randink nagon jol éreztük magunkat, és nyomult rám ezerrel.
Szex se volt köztünk hogy bebizonyitsa nem arra megy..
Tegnap éjszaka letette a telefont hitelen egyik pillanatra hogy ne haragudjak nagyon álmos, és egész nap nem hivott. Minden nap hosszu smsekkel kezdi a napot és felhiv orahosszákra mindig. Irtam neki hivtam de semi reakcio.
Ez mit jelent?
Kérlek segitsetek itt sirok magamban :(
"Szerintetek ez azt jelenti hogy vége és már nem kellek neki?"
"vége" - Minek? Nem is volt semmi. Kétszer találkoztatok összesen.
"már nem kellek neki" - Miért, mikor kellettél neki? Úgy csinálsz, mintha többéves kapcsolat lett volna, pedig csak 2 randi(!) volt.
Igen, valószínűleg nem jöttél be neki, és ezt látta legjobb módszernek arra, hogy ejtsen.
Jó elhisszük..te ismered két hét után. Azért ez meg vicces:)...már a két hét..2 találkozó.
A volt olyan pasi az életemben akire 12 év után rácsodálkoztam, hogy ezt az embert nem ismerem, de két hét után..elhisszük. Ok...
Velem is megtörtént ugyanez. Olyan szerelmes SMS-t kaptam, hogy csak na. Hosszú telefonok stb. Pont úgy mint veled. Aztán egyik napról a másikra semmi. Csak néztem, hogy mi van?...
Szetencsére tudtam az email címét és írtam neki, egy levelet, kiderült, hogy kibékült a régi barátnőjével és ennyi. Persze szemtől-szembe nem merte elmondani inkább bújkált. Vannak ilyen pasik, jobb ha túllép az rajta, hidd el nem érdemli meg a könnyeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!