Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez azt jelenti...

Szerintetek ez azt jelenti hogy vége és már nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Egy férfival ismerkedtem 2 hétig minden gyönyörű és jó volt 2szer randiztunk. Tegnapelött volt a 2. randink nagon jol éreztük magunkat, és nyomult rám ezerrel.

Szex se volt köztünk hogy bebizonyitsa nem arra megy..

Tegnap éjszaka letette a telefont hitelen egyik pillanatra hogy ne haragudjak nagyon álmos, és egész nap nem hivott. Minden nap hosszu smsekkel kezdi a napot és felhiv orahosszákra mindig. Irtam neki hivtam de semi reakcio.

Ez mit jelent?

Kérlek segitsetek itt sirok magamban :(

2013. jún. 11. 22:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az első gondolatom az volt, hogy nem egyedülálló és a háznak egy olyan szegletéből hívott ahol a felesége/élettársa nem hallhatja, de esetleg mégis arra tévedt, majd hirtelen letette a telefont. Mással nem nagyon tudom megmagyarázni ezt az előzmények nélküli, hirtelen "lelépést". (De ne legyen igazam!)
2013. jún. 11. 22:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég furcsa...én a helyedben nem várnék túl sokat ettől a pasitól
2013. jún. 11. 22:57
 3/19 A kérdező kommentje:

Egyedül lakik voltam már nála.

Illetve ha igy is lett volna ma miért nem keresett egész nap?

2013. jún. 11. 22:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az ugrott be, hogy valakivel él, és lebukott.

Biztos, hogy nála voltál, és nem egy haverja lakásán. Ez elő szokott ám fordulni, hogy falaznak a jóbarátnak.

2013. jún. 11. 23:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,nem bántásképpen,de nekem is az ugrott be elsőre,ami az első válaszolónak:talán nem független a pasi.
2013. jún. 11. 23:02
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem keres, hogy sóvárogj utána! Az én párom annak idején így szedett fel engem. Megismerkedtünk, találkoztunk párszor, de hívni nem hívott, meg ilyenek. Ez egy pasi trükk, szerintem ez áll a háttérben. Bár, ha eddig meg pont az ellenkezőjét csinálta...
2013. jún. 11. 23:03
 7/19 A kérdező kommentje:

Maximum most nem lett független talán.

Végig egyedül volt biztos vagyok benne.

2013. jún. 11. 23:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az semmit nem jelent, hogy voltál már nála és esetleg akkor épp nem volt a lakásban senki...Lehet, hogy a nő elment valahová és mondjuk olyan helyre ment, ahonnan tudta, hogy csak sok idő múlva fog hazajönni. (Például látogatóba egy rokonhoz) De az is lehet, hogy ahová Téged vitt csak egy bérelt lakás volt, vagy valamelyik haverjának a lakása...Tapasztalatból mondom, engem is hülyített már egy foglalt pasi, amikor lementem hozzá nem volt otthon senki, majd kiderült, hogy azért van távol a család mert a fűtéssel voltak gondok és addig a nagymamánál laktak amíg meg nem csinálták... Mindent meg lehet oldani!
2013. jún. 11. 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Aha, és a pasiban is ilyen biztos voltál 2 hét után? Aztán mégis letette a telefont..Hm..azóta sem hívott..

Egyébként azt jelenti, hogy nem érdekeled és valami más fontosabb...Még nem tudni, hogy mi.

Persze nem a szexre megy. Hát akkor mire? Meg bizonyítsa..egy kapcsolat kölcsönös, nem kell ott valamit bizonygatni.

2013. jún. 11. 23:08
 10/19 A kérdező kommentje:

Hidjétek el nem ez a gond!

Egszerüen szerintem vagy most let neki hirtelen valaki, vagy már nem kellek neki :(

2013. jún. 11. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!