Szerintetek ez azt jelenti hogy vége és már nem kellek neki?
Egy férfival ismerkedtem 2 hétig minden gyönyörű és jó volt 2szer randiztunk. Tegnapelött volt a 2. randink nagon jol éreztük magunkat, és nyomult rám ezerrel.
Szex se volt köztünk hogy bebizonyitsa nem arra megy..
Tegnap éjszaka letette a telefont hitelen egyik pillanatra hogy ne haragudjak nagyon álmos, és egész nap nem hivott. Minden nap hosszu smsekkel kezdi a napot és felhiv orahosszákra mindig. Irtam neki hivtam de semi reakcio.
Ez mit jelent?
Kérlek segitsetek itt sirok magamban :(
Egyedül lakik voltam már nála.
Illetve ha igy is lett volna ma miért nem keresett egész nap?
Nekem is az ugrott be, hogy valakivel él, és lebukott.
Biztos, hogy nála voltál, és nem egy haverja lakásán. Ez elő szokott ám fordulni, hogy falaznak a jóbarátnak.
Maximum most nem lett független talán.
Végig egyedül volt biztos vagyok benne.
Aha, és a pasiban is ilyen biztos voltál 2 hét után? Aztán mégis letette a telefont..Hm..azóta sem hívott..
Egyébként azt jelenti, hogy nem érdekeled és valami más fontosabb...Még nem tudni, hogy mi.
Persze nem a szexre megy. Hát akkor mire? Meg bizonyítsa..egy kapcsolat kölcsönös, nem kell ott valamit bizonygatni.
Hidjétek el nem ez a gond!
Egszerüen szerintem vagy most let neki hirtelen valaki, vagy már nem kellek neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!