Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez azt jelenti vége?
Figyelt kérdés
Távkapcsolat. Idáig baj nem volt,hazajött találkoztunk.. De valami történt.. Sokat veszekszünk azért mert ő dolgozik én pedig itthon eljárok szórakozni,egy haverja megpróbált közénk állni. 3 napja van itthon de ha én nem hivtam volna fel nem beszéltünk volna. Leorditott,hogy miért nem fogom fel h a családja az első,amit felfogok... Azt mondta ma hív HA LESZ IDEJE!.... Szerintetek,tegyek valamit? Miért nem keres? Irtam neki smst tegnap,hogy most mi a franc van? Azt írta nem tudja mi van vagy mi legyen.2012. júl. 29. 20:40
1/3 anonim válasza:
Igen vége. Más más hiedelemben éltek. vége van.
2/3 anonim válasza:
Családja az első? Az mit jelent? Mert nálam a "család"-ba beletartozik a párom is. 3 napja itthon van és még nem ért rá, hogy legalább felhívjon? Ugyan már ... csak gerinctelen bevallani, hogy már nem kellesz neki. Sajnálom, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!