Az erdekelne, hogy a 16-18 eves fiuknak miert az ilyen tomeggyartmany csajok jonnek be, akik a nyakukig felnyomjak a melleiket,5 kg smink van rajtuk, de nincsen semmi belso ertekuk?
Huh..
Őszintén szólva régen én is tök normális(kinek mi számít annak) csaj voltam:) Alig sminkeltem, nem buliztam, volt egy barátom hónapokig...de miután szakítottunk megváltoztam sajnos.Részben azért mert észrevettem, hogy a volt barátom is nagyon megnézte az ilyen lányokat, másrészről pedig azért mert nekem is feltűnt, hogy a legtöbb(!) fiú az ilyen csajok után kacsintgat. Tehát én is lassan kezdtem ilyen 'CSÖCS felnyomó, 5kg sminket viselő' pics* lenni. Ez egy ideig jó volt és élveztem, mert tényleg azt tapasztaltam, hogy kb bármelyik fiút akit kiszemeltem, megkaphattam (volna), viszont azt is tudom, hogy nekik csak arra lettem volna jó(mert hát persze, hogy a városi menő, rossz fiúkat szemeltem ki). De lassan rájöttem, hogy ez nem jó így. Semmi értelme sincs annak, hogy egy ilyen arcomat mutassam, aki nem én vagyok...vagyis tudok ilyen lenni de mégsem szeretnék.
Sok fiú meg kihasználja az ilyen lányokat, szerintem azért is mert tudják, hogy az ilyeneknek nincs önbecsülésük, tartásuk(egyik válaszoló írta, hogy azért meg hülyék, hát ezt cáfolnám mert okos p*csákat is simerek:D)...ergo egy estére pont jók! De az ilyen fiúk sem jók, akik így gondolkoznak..olyat keress aki magadért szeret..szeret smink nélkül kócosan és beéri azzal is ha csak filmeztek esténként:) Sablon szöveg, de igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!