Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az erdekelne, hogy a 16-18...

Az erdekelne, hogy a 16-18 eves fiuknak miert az ilyen tomeggyartmany csajok jonnek be, akik a nyakukig felnyomjak a melleiket,5 kg smink van rajtuk, de nincsen semmi belso ertekuk?

Figyelt kérdés
14/L
2013. jún. 11. 22:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én kivételnek:D
2013. jún. 11. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem mind.

De ne írj! :D

2013. jún. 11. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
nem mindenki a belső értéket keresi ám.. egy dugásra pedig az általad említett lányok a jobbak, mert buták viszont jól néznek ki
2013. jún. 11. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:

miattam felnyomhatja a mellét... rosszul semmiképp nem néz ki:D sminket nem szeressük..

viszont elsőre nem látok belejeee:)

2013. jún. 11. 22:36
 5/12 ameoland ***** válasza:
Nekem most egy olyan csaj jön be akinek kis melle van, nem használ sminket de pontosan önmagával fogott meg. A szép az, hogy az első olyan, akinél jobban izgat a "vadászata", mint a gondolat, hogy megdugom.
2013. jún. 11. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert made in Japan. Japán tömeggyártásban a nagy mellű, színes hajú lányok, kawaii személyiséggel megáldottak a nyerők a fiúknál, ezért ezeket gyártják.
2013. jún. 11. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Érj még egy kicsit aztán felhagysz majd az általánosításokkal:)
2013. jún. 11. 22:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem mind ilyen, de a 90% igen.
2013. jún. 11. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
én utálom az összes ribancot, de szeretnék olyan barátnőt akivel sokat lehet szexelni meg le is szop térdelve. Az a baj hogy az ari lányok nagyobbik része prűd kicsit :(
2013. jún. 11. 23:17
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

Kitalálom:

rRonda vagy és/vagy önbizalomhiányos szingli. Aki nem kezdeményezne soha egy pasinál (há' mer nehogymán!) és éppen durcizik, mert a helyes srác, aki bejött neki lelépett egy bevállalósabb csajjal.

Amúgy engem kimondottan taszít az olyan fajta, csak hogy megnyugtassalak. Csak annak jön be ez a fajta, aki hagyja, hogy a médi befolyásolja, ugyanis ezeket a csajokat is a média maga teremti...

2013. jún. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!