Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is beválhat az az...

Szerintetek is beválhat az az ismerkedési forma amivel a barátok köztben a peti is csajozott?

Figyelt kérdés

Lecsapta a csajt kocsival és úgynézki összejönnek *-*

A csaj pedig nagyon szép *-*

2013. jún. 11. 22:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nekem am jobb van, velem biztos járna a csaj *-*
2013. jún. 11. 22:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen nyomival nem jönne össze egy csaj a valóságban.Ez csak kamu.Ne csajozz igy azt javaslom.
2013. jún. 11. 23:21
 13/23 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy annak a csajnak fizettek? Sok köze nincs a sorozatnak a valósághoz. Például csak nekem tánt fel, hogy eddig még egy nőnek sem sikerült SZÁNDÉKOSAN gyereket szülnie? Mindig csak akkor jön gyerek, ha megcsalás, vagy egyéb gikszer az eredménye. Fabatkát nem ér a sorozat.

Másrészt meg ha már itt tartunk, a csaj apja kifogja nyírni petikét ^^

2013. jún. 11. 23:31
 14/23 anonim válasza:
vegyél egy traktort azzal mégjobban feltudod csapni rá a sarat. vagy egy kombájnt. :D a döntés a te kezedben van.
2013. jún. 12. 10:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Próbálják reálisnak feltüntetni a másort, de nem az.

Most gondolj bele: Hol van olyan hely ahol szinte mindenki mindennap egy bisztróban zabálhat? Hol beszélnek így a beosztottak a főnökeikkel? Hol van az hogy 10 percenként leugrálhatnak kávézgatni?

Meg amit az előző is mondott: szándékosan sosem jött össze egy gyerek sem. Ha mégis akkor elvetél a csaj, vagy meg is hal.

De elég 1 pici félreqrás és máris ott van Bandika, Oszika, Timike... Hardcore!

2013. jún. 12. 10:42
 16/23 A kérdező kommentje:

Tudom de azért végül is vannak olyan csajok akik szerintem viccre vennének egy ilyet, főleg ha véletlen volt és egy jó pasi megy oda hozzájuk ;)

Egyébként régen én is azt hittem h ilyen a valóságba nincs, de amióta pont ilyen munkám van hogy akármennyit kimehetek kávézni, cigizni, enni-inni.. azóta már kételkedem picit :D

És azóta minden nap étteremben tudok enni, sőt még futja egy csomó másra is :D

2013. jún. 12. 19:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem egy sorozatból kéne "megtanulnod" csajozni, mondjuk te tudod, de ha valaki pofádba nyomja a gázsprét nem lesz kellemes szerintem :D
2013. jún. 12. 19:36
 18/23 A kérdező kommentje:

nekem is van gázsprém nyugi :D

am szerintem nem tennék, aranyosan tudok nézni :D

2013. jún. 12. 20:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Te olyan kib*szott egyszerű vagy mint egy zsák krumpli.
2013. jún. 24. 16:12
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát megpróbálhatod, de nem nagyon fog összejönni, mivel nincs minden nap 100 pocsolya, amibe belegázolhatsz, a nők is ritkán álldogálnak a pocsolyáknál arra várva, hogy valami bunkó jól lespricclje őket, ha mégis sikerül egy arra járó szerencsétlent elárasztanod, iszonyat dühös lesz, amiért csurom vizesen, átfázva mehet haza, hogy lecserélje a ruháját valami balfék miatt. Ilyenkor jobb meg sem állni, mert ha sokáig pofázol neki, még jól ki is oszt.
2013. jún. 24. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!