Más tinilány is van úgy vele hogy ha egy fiú csak rámosolyog már azonnal szerelmesnek érzi magát?
Figyelt kérdés
Elegem van magamból. Ha egy fiú tesz valami kedves megjegyzész, rám mosolyog, vagy csak hosszan néz, én rögtön szerelmesnek érzem magam, hetente más érzelmi hullámzások ragadnak el,napokig rágódom jelentéktelen dolgokon, csak beképzelek mindenfélét. Nem bírom elviselni ezeket az érzelmi hullámzásokat! Szeretném ha el tudnék beszélgetni egy fiúval anélkül hogy zavarban legyek és azon gondolkozzam folyton: vajon bejövök-e neki? ( egyébként vannak fiú tesóim, szóval még az sem lehet az oka hogy nem tudnám kezelni a fiúkat vagy ilyesmi) Van/volt ezzel valaki így? Ezt kinőni kell? Vagy fejben dől el? (15/l)2013. jún. 10. 17:15
1/7 anonim válasza:
szeretethiányod van ilyenkor a szeretni, szeretve lenni —érzés felerösödik.
2/7 anonim válasza:
Èn is így vagyok vele. 14l
Èn még nem "nőttem ki" :/
3/7 anonim válasza:
Szia:) Ne parazzal ez termeszetes es nem csak tini korban en mar 22 eves vagyok es megis elkapnak ilyen erzesek,mivel mindig varunk valakire valaki kulonlegesre es sokszor bebesze;ljuk meg elhitessuk magunkal hogy na o biztos az o biztos az a fiu aki kell nekem es a vegen megis rajovunk hogy nem o az.Probald csak tultenni magad ezeken es elvezd a fiatalkorod es biztos bejosz nekik csak pozitivan alj a dolgohozes legy onmagad es laza:)
4/7 anonim válasza:
kiskosar
nekem tetszik a nicked van valami valoságalapja? :3
5/7 anonim válasza:
A tinilányok többsége keveri az erős tetszést a másik iránt a szerelemmel. Ezért is tart addig a kapcsolat,ameddig. Meg tudom érteni,nekem is volt ilyen érzésem,de akit nem ismersz,abba nem nagyon lehetsz szerelmes,maximum erős vonzalmat érzel iránta külsőre. Ha idővel külön tudod választani a két érzést,nem lesznek érzelmi hullámzások se.:)
16l
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és hasznos válaszokat. Hát igen, remélem hogy minél hamarabb sikerül megtanulnom szétválasztani az érzéseimet, mert ez így kibírhatatlan. (még jöhet válasz!) ( És 2. : neked is kitartás! :) )
2013. jún. 10. 17:50
7/7 anonim válasza:
Nekem sajna uyganez :( De én mindig 16 min. sárcokba zúgok bele...:/ De nem is ismerem őket, csak az ismerőseim mondják, hogy jófejek...és én sem nőttem ki :(
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!