Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég csak szeretet? Vagy szerelmesnek is kell lenni?
Figyelt kérdés
Nem rég szakítottunk a barátommal...
Nem rég kiderült, napokban gondolkozott és rájött, hogy évekkel ez előtt volt igazán szerelmes egy másik lányban, aki először elárulta...
De azt is írta, hogy szeretett, nem kicsit, de nem merne hitelt érdemlően kimondani, hogy szerelmes volt belém.
És most is szeret, és szenved...
(nem nekem írta, hanem blogjában olvastam).
Kicsit elgondolkoztam...Vajon mi a fontos szerelem vagy szeretet? Mert ugye szerelem egy idő után elmúlik, de szeretet viszont örökké is megmaradhat...
Már ez se volt jó, hogy nem volt szerelmes belém? Szerelem nélkül működhet a kapcsolat? Vagy elég csak szeretet?
(Tudni kell kapcsolatunkról, hogy 4hónapot együtt éltünk...)
23L
2013. máj. 29. 13:52
1/3 A kérdező kommentje:
Természetesen nem 4 hónapot voltunk együtt...1 évig jártunk, csak közben hozzá költöztem
2013. máj. 29. 13:55
2/3 anonim válasza:
A kérdés az hogy te még szereted e vagy csak eltűröd magad mellett?
3/3 anonim válasza:
Van, akinek kell a szerelem. Nekem elég az erős szeretet is, szerintem erősebben összekötheti az embereket. De van, aki máshogy gondolja, személyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!