Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok ebben segíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy nálam jóval

idősebb férfibe aki hitegetett

engem. Konkrétumokat nem

mondtunk egymásnak mert abból

nagy gondok lehettek volna. Viszont

teljesen egyértelműek voltak az

érzéseink a másik felé. Úgy voltam

vele hogy mivel szeretjük egymást

megéri várni egy évet. Viszont

megtudtam hogy gyereke van. Akkor

miért hitegetett engem október óta?

2013. máj. 25. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert szeret nőkkel kavarni.
2013. máj. 25. 13:42
 2/11 anonim válasza:
Dugásra kellettél?Nem gondolod?
2013. máj. 25. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez ugye költői kérdés?

Oké, azért válaszolok:

1. Vagy félreértetted a jeleket és csak szexet akart tőled.

2. Vagy tényleg szeret, és tényleg azt hitte, hogy működni fog, de van egy saját élete, amit mégsem tudott ott hagyni.

De amúgy, miért is baj az hogy van egy gyereke? Vagy úgy érted, hogy feleség is jár a gyerekhez?

2013. máj. 25. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem kellett volna megismerkedned!

F.

2013. máj. 25. 13:46
 5/11 Költőnő? ***** válasza:

ugye nem komoly a kérdés?

Nem tök mindegy, miért tette? Eredményét tekintve és ha csak a tényeket vesszük, akkor felesleges ezen agyalni. Kuka és kész.

2013. máj. 25. 13:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen bizony....van anyukája a picilánynak. Láttam róluk képet és hihetetlen aranyosak. Csak azt nem értem miért csinálta ezt velem. Sőt, nem is magamat nézem valahol, hanem az ő családját.
2013. máj. 25. 13:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem felesleges. Ha azt mondom hogy felesleges, akkor az is felesleges, ami október óta az életem volt....
2013. máj. 25. 13:52
 8/11 anonim válasza:
Lépj ki belőle.Mást nem tudsz tenni, ha úgy gondolod, hogy nem jó neked.Minek állsz nála második helyen, mikor másnál első is lehetnél?
2013. máj. 25. 14:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy állhatok én bárkinél bárhol, nálam mindig Ő lesz az első. Persze eszembe sem jutna soha de soha fájdalmat okozni se a picilánynak, se az anyukának!
2013. máj. 25. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szeretett téged, csak rájött arra, hogy a családja fontosabb. Ne. Akarja otthagyni a bztos életét egy bzonytalanért. Mert ha idõsebb akkor egy fiatalabb nõ könnyn lecserélheti. A felsége viszont nem fogja.
2013. máj. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!