Miért ciki manapság a természetes szőrzet?
Figyelt kérdés
Nem borotváltam még soha semmimet és nem is akarom, az előző barátom aki az első volt szeretett így, de vége lett nemrég, azóta randizgatok és bár a szemembe nem mondják, de mindenhonnan azt hallom vissza hogy milyen undorító vagyok hogy nem borotválkozom, miért van ez?2013. jún. 10. 08:25
21/33 anonim válasza:
Én pl. a természetes lányokat szeretem, pedig a korosztályomra ez nem jellemző. A szőrtelenség csak egy divat, és én lázadó természetű vagyok, csak azért sem akarok olyat amit mindenki. Amúgy sem tudja senki megmagyarázni h a szőr az miért gáz, a csupasz meg miért jó? A higiéniával magyarázni hülyeség, hiszen szüleink/nagyszüleink korában sem volt divat a borotválkozás, mégsem voltak büdösek, igénytelenek. Persze ha nagyon szőrös egy lány, akkor az látványilag nem szép, de ha kevésbé látható, akkor az még jó. Láttam már mindkét fajtát, tudom mi milyen.
22/33 anonim válasza:
Ne haragudj,de szerintem nagyon undorító a szőr.
23/33 anonim válasza:
Ujjatlan felsőben azért ne nagyon emelgesd a karod. Fúj b+. :D
24/33 anonim válasza:
Szerintem nem ciki,a barátnőm is természetes.
25/33 anonim válasza:
Bajszod is van legalább? :D
Én is természetes lánynak mondom magam, csak ritkán sminkelek, akkor is csak szemhéjtust használok, nem festetem a hajam, nincs műkörmöm, semmi sem mű rajtam. Viszont 3 hetente leepilálom magam mindenhol.
A természetesség nem egyenlő a gusztustalansággal.
26/33 anonim válasza:
hát azért a civilizáltsághoz hozzá tartozik, hogy az ember szőrtelenítsen.
egy hónaljkutyás nő egyszerűen szalonképtelen. senki sem fogja komolyan venni. nem hogy a férfiak, hanem a társadalom.
nem lehet egy normális munkahelyen hónaljkutyás nőt alkalmazni. komolyan beszélek, ha látják, hogy nem szőrtelenítesz, normális munkahelyre nem fognak fölvenni.
27/33 ivilicious válasza:
elvileg julia roberts sem szőrtelenített sokéig,és minden forgatáson kihaltak a kutyától :D
28/33 lencsefőzelék válasza:
+ Egerszegi Krisztina sem szőrtelenített, amikor '88-ban, 14 évesen megnyerte az olimpiát a 200 méteres hátúszásban. :)
30/33 anonim válasza:
Meg lehet magyarázni hogy miért jobb a szőrtelenített, orálszexnél nem túl kellemes érzés a szörszálakat kiköpködni vagy lenyelni, a hónaljszőr meg egyszerűen visszataszító, főleg lányoknál. És szőrösebb emberek tényleg büdösebbek, és ha le van borotválva sokkal kellemesebb érzés, és a férfiak többsége is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!