Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ciki manapság a természe...

Miért ciki manapság a természetes szőrzet?

Figyelt kérdés
Nem borotváltam még soha semmimet és nem is akarom, az előző barátom aki az első volt szeretett így, de vége lett nemrég, azóta randizgatok és bár a szemembe nem mondják, de mindenhonnan azt hallom vissza hogy milyen undorító vagyok hogy nem borotválkozom, miért van ez?
2013. jún. 10. 08:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Én lányként, persze nyilván a sport miatt is, de szedem...

Engem zavarna ha pl a hónaljamon hajat növesztenék, meg az is, hogy ha majdnem olyan szőrös lenne lábam, mint egy fiúnak.

Dehát aki szeret az így is fog szeretni, csak ha belegondolsz, pl most, nyáron, rendesen meg lehet izzadni, még szőr nélkül is, és ugye itt vannak a kellemetlen szagok, és azt ne várd el egy fiútól se, hogy megmaradjon melletted fuldokolva...

ha nagyon ellene vagy, akkor csak a hónaljadról szedd le valahogy, mert szerintem elég kiábrándító tud lenni ujjatlanban :/

2013. jún. 10. 08:46
 12/33 anonim válasza:
Pedig bunkó vagy!hogy lehet ilyet kérdezni???Te gyökér...
2013. jún. 10. 08:59
 13/33 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok a véleményére, úgy. Te gyökér.
2013. jún. 10. 09:02
 14/33 anonim ***** válasza:

Már higiéniai szempontból nézve is célszerű szőrteleniteni.

Az előttem szóló aki azt írta h az orál szex lett a divat a sima helyett az gondolkozzon el kicsit mert régebben is volt orál csak éppen tabu volt.

2013. jún. 10. 09:02
 15/33 A kérdező kommentje:

Nem a lábamat se, de egyébként nem túl feltűnő, világos színű szőrzetem van. És miért undorodnék magamtól? A fiúktól sem undorodom, ha szőrösek, még mindig ez a természetes!

A szőrzet és a büdösség meg nem függ össze, így is lehetek ápolt és csupaszan is fürödhetnék havonta 1x. A szőr miatt egyébként jobb is, mert nem tapad össze a hónaljam, nem tapad rám a bugyi...

2013. jún. 10. 09:07
 16/33 anonim ***** válasza:

Az már egy fokkal jobb, ha világos a szörzeted.

Viszont a szőr összefügg azzal hogy ha izzadsz, büdösebb vagy.

Azért kérdeztem csak, hogy nem undorodsz-e magadtól, mert én ki nem állhatom, ha kezd visszanőni a szőr és csak akkor érzem magam komfortosan, ha leszedem.

Biztos van olyan srác, aki ugyanígy gondolkodik, mint te, viszont az emberek nagyrésze szőrtelenség párti.

2013. jún. 10. 09:16
 17/33 ivilicious ***** válasza:
hát nem tudom, nekem nagyon világos szőke a szőröm, és lassan is nő szerencsére, de nekem már ahogy elkezdett nőni a hónaljszőröm kb 8 évesen, rögtön borotváltam..én nem bírnám. főleg a lábam.fúj. rásüt a fény,és megcsillan a szőke,hosszú szőr...
2013. jún. 10. 09:34
 18/33 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

16-os

"Viszont a szőr összefügg azzal hogy ha izzadsz, büdösebb vagy."

Már miért függene össze? Ez embertől függ. Van, aki izzadtan sem büdös.

Nem véletlenül lettünk ilyennek teremtve, hogy bizonyos helyeken alapból szőrösek vagyunk. A szőr megvéd a fertőzésektől. Csak a mai kor divatja, hogy kinézik/lenézik azt, aki nem borotválja magát. Állítom ezt úgy, hogy hímnemű létemre én is borotválom a hónaljamat. A másik, hogy egy szőrtelen hónalj esetében sokkal könnyebben felszívódnak a dezodorok káros, rákkeltő anyagai a bőrön keresztül.

[link]

2013. jún. 10. 09:42
 19/33 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatból mondtam, de így belegondolva lehet csak a nagyfokú szőrutálatom miatt érzem így, hogy aki szőrös, az büdösebb ha izzad.
2013. jún. 10. 10:01
 20/33 LeftBehind ***** válasza:
Különösebb probléma nincs vele,de azért a hónaljkutyát nem kéne nevelni.
2013. jún. 10. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!