Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy baj, ha beleszerettem...

Nagy baj, ha beleszerettem valakibe, akit csak a netről ismerek?

Figyelt kérdés
Van egy srác és pár hete beszélgetünk, de egyre komolyabban és már odáig jutottunk, hogy szerelmet vallott nekem és én is beleszerettem. Ezzel nem is lenne semmi, a baj ott kezdődik, hogy csak netről ismerem. Valószínű hogy nem fogunk találkozni sűrűn, de néha néha igen. Minden nap beszélünk telefonon, skypeon meg ilyeneken. Nagy baj, hogy még nem találkoztunk élőben? Lehet abból gáz, hogy igy alakult?(Az biztos , hogy nem fake, mivel ugye skypeon is beszéltünk.)

2013. jún. 9. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
nem gáz, de találkozzatok
2013. jún. 9. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
hát nem tudom mennyi idősek vagytok de valahogy azért törekedni kell a találkozásra amikor csak lehetséges
2013. jún. 9. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
nem gáz
2013. jún. 9. 20:52
 4/10 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk.
2013. jún. 9. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Találkozzatok :)
2013. jún. 9. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
nem ismerlek én téged? :O
2013. jún. 9. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Nálam is ez a helyzet, és két ismerősöm is neten ismerkedett meg. Ők mondjuk még nem tartották magukat szerelmesnek(bár néha már elég közelről kerülgették a témát), de az első találkozó alkalmával teljesen egymásba estek, és már 2 éve együtt vannak.

17/L

2013. jún. 9. 21:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp megpróbálunk találkozni:) tervezzük már, csak azért mégis messze vagyunk egymástól:/ #6 nem tudom ennyiből megállapítani:)
2013. jún. 9. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismerlek?
2013. jún. 9. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 nem hiszem:)
2013. jún. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!