Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit lehetne tenni?

Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy számomra kívül belül tökéletes Nővel.

Bátran mondhatom jó barátság alakult ki köztünk.

Viszont nem lát bennem olyan dolgokat, amiket egy férfiba kellene.

(szerintem a külsőm zavarja)

Viszont tudja szeretem és többet is szeretnék!

Gondot okoz az is bennem semmi jövőt nem lát,én próbálok törekedni.

Lehet van sok Nő a világon,de mióta megismertem azóta nőttek még emberileg is az elvárásaim.

Rájöttem közben nem adom lejjebb.

Próbáltam ismerkedni másokkal,de lehetetlen alak vagyok.

Változtatni magamon nem tudok,megakarom szerezni őt!

Fogalmam sincs hogyan, vagy mit csináljak főleg úgyhogy neki van más kiszemeltje.

2013. jún. 9. 20:10
 1/2 anonim válasza:
Légy mindig ott, ha szüksége van rád.., aztán előbb utóbb lehet, hogy rájön, hogy te vagy az igazi. Hacsak közben halálosan szerelmes nem lesz.. Azért kitartás!
2013. jún. 9. 20:13
 2/2 Cattancs válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval: fontos, hogy érezze, mellette állsz, segítesz, amikor problémába ütközik, beszélgetsz vele, ha arra van szüksége. De fontos szem előtt tartanod, hogy a kapcsolatokra is igaz a "kettőn áll a vásár" mondás: csak úgy működhet, ha mindketten megtaláljátok a másikban, amit kerestek. Ne szállj rá túlságosan, hagyd egyedül is érvényesülni, vedd figyelembe és tartsd tiszteletben a nézőpontjait! Járj nyitott szemmel, hátha akad más, még ismeretlen lehetőség számodra! Sok kitartás!
2013. jún. 11. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!