Ez másnak is szarul esne, vagy én vagyok ennyire lelkis?
Figyelt kérdés
Több hónapig harcoltam egy lányért, feltettem egy lapra mindent, biztató volt, úgy látszott, hogy nagy nehezen megkedvel. Erre jött egy faszi (aki ráadásul az ismerősöm) és legelső adandó alkalommal lecsapta a kezemről, pedig a kisujját sem mozdította. És még én voltam a kiutált személy, mert milyen jogon háborodok fel.2013. jún. 9. 19:19
11/17 anonim válasza:
Elhiszem, hogy rosszul esik, de!
Te 10 hónapig harcoltál, a másiknak nem kellett. Te magad választottat a "harcolást", senki nem kényszerített rá.
A másik srác tetszett neki, te nem. Ennyi a történet. Máskor olyanra hajts, akivel kölcsönös a szimpátia.
SEMMI jogod a felháborodásra! Együtt jártatok? Nem!
12/17 anonim válasza:
mielőtt bosszút terveznél olvasd el Petőfitől a Hóhér kötelét...
13/17 A kérdező kommentje:
Elnézést 11, de velem még két dugás között randit tervezett...
2013. jún. 9. 19:53
14/17 anonim válasza:
te pedig annak olvass utána milyen egy megkeseredett ember
15/17 anonim válasza:
"randit tervezett"
Volt randi? Nem volt.
Mi a kérdés?
Nyilván jól el van az új barátjával.
Te pedig nem vagy az esete, mert ha az lennél, akkor nem kéne hónapokig harcolni.
Keress mást, mert kezdesz igen szánalmas lenni.
16/17 A kérdező kommentje:
Több randi is volt, de akkor is tervezett egy újabbat. Nem ismersz, így nem értem, hogy miért kell egyből lefitymálóan dobálni elém a szavaid. Neked jól esne, ha én is fikáználak, hogy szánalmas vagy a bunkó stílusod miatt?
2013. jún. 9. 22:31
17/17 anonim válasza:
Ő biztos Sijófok ultra... :P xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!