Másnak is ilyen szarul működik a teszveszen az eladás?
Szépen sorban töltögetem ki, erre mikor odaérek, hogy képet választok, akkor amikor beteszi a képet, azzal a lendülettel kitörli, amit a termékleírásba beírtam. És mindig ezt csinálja.
Aztán most meg csak az ajánlott levelet jelöltem be lehetőségnek, kitöltöttem, hogy 390 Ft és nem enged tovább lépni, mert kiírja, hogy a kiválasztott opcióhoz írjam be, a szállítási költséget. Hát beírtam, hogy 390 mit akar még? Ez ilyen szar? Én ki is léptem, van valami olyan ami normálisan működik, nem ilyen igénytelen egyszerű hibákkal?
A teszvesz tényleg elég ratyi lett!A képes sztori nálam nem volt,viszont az opciónál volt hogy a mellette levőbe írtam az összeget,mert elég hülyén szerkeztették meg!
Sajnos az eladás is elég nehézkes,inkább a vaterát javaslom!
szia!
nekem rendesen működik, nem törli ki a beállításokat képfeltöltésnél :S
az meg, h nem töltötted ki a szállítási árát, lehet hogy többet jelöltél be módnak, és csak egyhelyre írtál összeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!