Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem esne ez szarul? Lanyok!
A baratom osszefutott egy buliban azzal a pasival akivel egy ideig talalkozgattam.Mar neki is van baratnoje.Aztan ma mondja nekem ezt a baratom meg hozzateszi hogy "huhh de annak milyen noje van..!!"
Ilyet mond nekem..Arra ertette hogy milyen jol nez ki.
Most lanyok nektek ez nem esne szarul??
Ti mit mondtatok volna erre?
Pont ezt mondtam...hogy a haverjainak kene ilyeneket mondani
Aztan besertodtem utana meg jott a szakitassal hogy en mindenen megsertodom meg stb..
Aztan mondtam neki hogy eloszor gondolkodnia kene miket mond nekem.
En sem mondom h az a pasi milyen jol nez ki.Azt mondta o leszarna ha ezt mondanam....
A szakítással jött? Emiatt? Hajjajj..nagyobb bajok is vannak ott.
Én nagyon jól kezelem az ilyen szituációkat, néha mond hasonlókat, bár tudom nem bántásból. Aztán ha valami olyan van, akkor megmondom, hogy ilyeneket ne mondjon, mert rosszil esik, ő meg elfogadja és nem csinálja többet.
Ha ő egyből a szakítással hozakodott elő, akkor valami nincs rendben veletek..vele legalábbis nincs.
Lehet nem épp pozitív a véleményem, de szerintem ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
Mellékesen a pasid nem egy IQ fighter, ugye? :S
Bocsi ha megsértettelek ezzel, nem ez lenne a szándékom, csak szerintem értelmesebb palival kellene foglalkoznod.
Az a baj hogy tudom milyen es ugy elmegy bulizni hogy nekem nem szol rola
Azert ez bunkosag nem?
Nem kell engedelyt kernie de azert szolhatna mert ez olyan sunyisnak tunik nekem...
Felek hogy ott nozik vagy valami...
Nem tudom mi legyen mert szeretem es nem akarok szakitani csak ez igy rossz nekem
O meg sokszor utalgat a szakitasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!