Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell az itteni fiúkat...

Miért kell az itteni fiúkat támadni, akik itt sírják ki a fájdalmukat, ha lényegében igazuk van, még, ha néha túloznak is?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint is igazuk van, a csajok 99,99%-a csak is a külsőt nézi, sőt a kedves, rendes fiúkat alapból lenézik. Az a kevés kivétel meg már foglalt általában, akiknek van valami belső értéke is a szexi testén, csinos pofikáján kívül.
2013. jún. 9. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Ha már ti elvárjátok a lóvét és a sportkocsit tőlünk, akkor cserébe nézzetek is ki valahogy. Prasnyának nemjár lóvé & verda, sorry."

Ezen most nagyon jót röhögtem. Még jó, hogy én már megtaláltam a páromat és még véletlenül sem találkozok ilyen alakokkal mint te. :)

22N

2013. jún. 9. 15:09
 12/17 anonim ***** válasza:

"Ha már ti elvárjátok a lóvét és a sportkocsit tőlünk, akkor cserébe nézzetek is ki valahogy."

Amikor megismertem a párom, egy db. biciklije volt és ennyi. :D

Na, de nem ez a lényeg.

A legtöbb ember olyan párt képzel el magának, aki külsőleg, belsőleg a zsánere. Aztán, hogy kibe szeret bele, az megint egy más kérdés.

A probléma ott van, mikor valamit elvárok a másiktól, viszont megsértődök, ha a másik ugyanezt elvárná tőlem. Hangsúlyozom, MINDEGY!, hogy férfi, vagy női szempontból nézzük.

Sokszor azért az is közrejátszik, hogy nagyon fiatalokról van szó az ilyen kérdésekben, akiket még könnyebben befolyásol a látszat (megint tisztelet a kivételnek), a külsőségek. Lányokat is, fiúkat is.

2013. jún. 9. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ezen most nagyon jót röhögtem. Még jó, hogy én már megtaláltam a páromat és még véletlenül sem találkozok ilyen alakokkal mint te. :)"

Még szerencse, hogy én meg alapból kerüllek titeket messze. Feleannyit nem értek,amennyit bajlódni kell veletek.

2013. jún. 9. 16:06
 14/17 valaki a tömegből ***** válasza:

ma 16:06

Most komolyan mi bajod van? Nem minden nő pénznyelő szörnyeteg, és nem minden férfi tahó, Bieber meg pénzeszsák. Amit te itt leírsz az nem realitás hanem finoman szólva is túlzás. Hányszor léptél ki az ajtón és néztél körül vagy milyen gyakran ismerkedsz új emberekkel? Egy szűk valóság benyomásából nem lehet véleményt alkotni. Ha jól megnézed az embereket az általad felsorolt típusok csak elenyésző részét teszik ki a tömegnek. Személyes tapasztalatból mondom neked hogy sem a közeli barátaim sem a távoli ismerőseim közül nincsenek az általad leírt sztereotípiák képviselőiből, de a nagy részüknek mégis volt már kapcsolata. Én sem mondanám magam sem tahónak nagydarab sem vagyok, és anyagilag is az átlaghoz tartozom, mégis volt már barátnőm, rövidebb és hosszabb kapcsolatom is.

19/f

2013. jún. 9. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:
16:49, volt tapasztalatom sok nővel. Nem mindegyik ilyen, ez tény, de ha egy almának a 99%-a megrohadt, nem fogod azért az 1%-ért te sem megenni.
2013. jún. 9. 17:18
 16/17 valaki a tömegből ***** válasza:

ma 17:18

Az Előbb pontosan azt próbáltam neked elmagyarázni hogy nem 1%-ról van szó. Az tény hogy nem tudom te hol élsz, hogy milyen emberekkel találkozol. De amikor én kiülök az utcán egy padra és nézem az embereket 60 ból jó ha egyre illik az általad leírt profilok valamelyike, és hát ismerjük el nem csak annak az egynek van barátnője. Másrészről egyszerűen nem tudom elképzelni hogy minden, de tényleg minden nőnek olyan szegényes a fantáziája hogy csupán ebben a két típusban kimerülnének a vágyaik. Abban egyetértek veled hogy vannak ilyen emberek ez tény, de azt képtelenségnek tartom hogy mindenki, (99,99%) egy bizonyos életmódot kövessen. Ilyen még soha nem volt az emberiség történelmében meg a szocializmus a fasizmus és a kommunizmus sem tudta megteremteni ezt az utópiát.

2013. jún. 9. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki meg nem olyan, az meg foglalt & az elkövetkezendő 500 évre betelt a várólistája. Szóval őket nem számoltam bele.
2013. jún. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!