Lányok ti, hogy hívjátok fel magatokra annak a fiúnak a figyelmét aki tetszik? 13/l
ÍGY VAN!
a kérdezőnek igaza van!
a tiniszerelem egy olyan dolog ami minden normális ember életében jelen van, v jelen volt!
ha ti olyan okosak és öregek vagytok, saját magatokon ezt tudni kéne!!!!!!!!!!
Nem értem a válaszokat! A kérdező nem azt akarta meg tudni, hogy hogyan vegye rá a fiút, hogy bújjanak ágyba csak azt kérdezte, hogy hogyan tudná rávenni a fiút, hogy többet beszéljenek és jobban megismerkedjenek. Teljesen normális ha 13 évesen tetszik valakinek valaki mert ez így van jól. És nem is azt kérte, hogy mindenki szóljon be neki, hogy te még nem nagyon fiatal ne ezen járjon az eszed! De ha egyszer tetszik neki azon ő nem tud változtatni!
A kérdésre válaszolva szerintem nyugodtan menj oda hozzá és beszélgess vele hétköznapi témákról barátkozz össze vele jobban és remélhetőleg venni fogja a lapot! De szurkolok!:) (nem tudom, hogy ez beválik-e mert én még nem nagyon foglalkozok ilyenekkel) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!