Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt olyan lányok...

Vannak itt olyan lányok akiknek az idösebb pasik jönnek be? 35\F

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 15:01
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Egy szóval nem mondtam azt, hogy gáz! Meg nem is hülyéztelek le. Nem értem, miért veszed támadásnak, amit írtam.

Minden jót.

2013. jún. 8. 18:27
 42/42 anonim ***** válasza:
Szia! Ez manapság nagyon kényes téma. Az a gond (ami persze nem is a te gondod), hogy a külső, szűk elméjű társadalom nem tudja megérti, felfogni az ilyen kapcsolatokat. Én ismerek egy párt, a csaj 19 éves, a férfi 44. Meredeknek tűnik, de hihetetlen, mennyire odavannak egymásért. Ismerem a férfit, külsőleg, belsőleg 10 pontos,ritka jó ember. Ahogy a 17 éves lány írta, a mi korosztályunkban férfiak nagy többsége elég gyenge, alig találkozni értelmesekkel.Biztos én vagyok olyan szerencsétlen, hogy ilyenekbe ütközöm, hogy csak a lyukra hajtanak, nem képesek küzdeni, nem becsülik a női nemet. Emiatt nálam mindig leakadnak haveri szinten, és ezt teljesen őszintén mondom, egy emberrel sem tudnám elképzelni, hogy szerelem alakuljon ki köztünk. Ja, persze van pár, de ők foglaltak.:) Az életemben van több 30-on felüli férfi, akikkel egy helyi bárban összefutunk heti szinten (nem szándékosan), és van hogy leragadok náluk, mert 2-3 órahosszákat végigbeszélgetünk. Megértjük egymást, van közös témánk, jól érzem magam velük. Lehet én vagyok naiv, és ők is csak a fiatal su.nákra vágynak, de szerintem 1-1,5 év alatt kiderült volna. Ezekből kiindulva, simán el tudom képzelni, hogy jövőben a párom egy 'picurival' eltér korban, de ha ez kell, hogy normális, kiegyensúlyozott, kommunikációban bőséges kapcsolatom legyen, akkor bevállalom. 18L
2013. jún. 8. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!