Vannak itt olyan lányok akiknek az idösebb pasik jönnek be? 35\F
ma 17:36
A lányok hamarabb érnek és kell szerintem a 18 év,alatta tényleg éretlenek még szerintem is..
Szia!
Nagyon érdekes, én ezen a dolgon gondolkozok mostanában. 17 éves lány vagyok és ahogy körülnézek a korosztályban, felteszem magamnak a kérdést: "belőlük lesznek férfiak?" Azt leszögezném, hogy kivételek nyilván vannak, de annyira ellányosodtak a korombeli fiúk, hogy nem tartom kizártnak, hogy majd egy nálam jóval idősebb férfival kötöm össze az életem. DE! Az benned, kedves kérdező, nem merül fel, hogy ha mondjuk egy 18 éves lánnyal összejönnél, mennyivel több akadályba ütközne a kapcsolatotok, mintha egy 30 év körüli hölggyel élnél kapcsolatban? Gondolj bele, hogy egy fiatal lány szülei biztosan elleneznék a kapcsolatot, valamint a környezeted sem biztos, hogy könnyen feldolgozná. Aztán ott van a másik kérdés: mikor akarsz gyereket? Mert talán a lány 30 éves korában akar szülni, Te viszont már most akarsz. Vagy ott vannak a külsőségek... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Te korosztályod nem lehet vonzó (sőt! Nagyon sok jóképű, érett férfit lehet látni!), de tartod magad olyan jól, hogy megfelelj egy zsenge, fiatal lánynak?
Az utolsó kérdésem pedig: mi vonz Téged a fiatal lányokban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!