Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mázlisták azok a 14-15éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mázlisták azok a 14-15éves fiúk akiknek pár évvel idősebb bnőjükvan?

Figyelt kérdés
én 15éves fiú vagyok és egy 17éves lány tetszik, és nagyon szeretnék vele lefeküdni meg járni, de attól félek hogy beszólogatnának neki hogy fiatalabbal jár és az nekem is rosszzul esne... A haverjaim azt mondták hogy lehetetlen hogy járjak idősebbel mert ez csak a leg mázlistábbaknak sikerül:)... Meg nagyon jonak kell ahoz lenni
2012. máj. 1. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Van rá egy BMW e30-asom, hogy nem lesz belőle semmi.
2012. máj. 1. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem. A lányt pedig piszkálnák szerintem miatta.
2012. máj. 1. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

a 14-15évesek fiúk idősebb lánnyal(ha persze szép a lány)akkor mázlisták

én pl már 25elmúltam és nálam ugyanakkor már gáz lenne egy idősebb lány

2012. máj. 1. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Felejtsd el. Épeszű 17 éves lány nem áll le egy 15 évessel.

Nemrég volt itt egy kérdés...apuci panaszkodott, hogy a 16 éves fiacskája felcsinált egy 19 éves leányzót, mert azt hazudta, hogy tabit szed:D A gyereket meg persze nem veteti el.

2012. máj. 1. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Mázlisták? Én nem mondanám őket mázlistának.. úgyse lesz hosszú életű kapcsolat, örülhet ha meg tudja dugni a csajt.
2012. máj. 1. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

tegnap 15:51

Betudnád azt linkelni? Köszi előre is.

2012. máj. 2. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Már nem, mert vmiért törölték. Pedig nem tűnt kamunak a kérdés.
2012. máj. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!