Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz ha még nem...

Szerintetek gáz ha még nem volt egy pasim se? 19/L

Figyelt kérdés
2 hónap múlva 20 leszek, és valósággal kerülnek a pasik. Szerintetek gáz? Mi lehet az oka?

2013. jún. 7. 10:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
De magadról még mindig nem írtál... vagy hogy miért kerülhetnek, akármi... :/
2013. jún. 8. 10:49
 22/28 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miért kerülhetnek. Átlagos vagyok. Szoktam fiúkkal is dumálni, de ők inkább nem szólnak hozzám, ha tehetik. Amikor baráti társaságban vagyunk is és egy fiú kérdez valamit: Lányok....? címmel akkor meg se várják a válaszom, csak a többi lányét hallgatják meg.
2013. jún. 8. 14:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.Eddig két kommented olvastam de már kapizsgálom miért. Egyébként ha ennyire nem számít a külső remélem egyszer belép az életedbe egy zsíros hajú rohadt fogú tetves bőrű férfi aki belsejét tekintve tökéletes és remélem hatalmas vonzalomtól eltelve fogod hagyni hogy magáévá tegyen.Csak mert a külső vonzalom a sekélyes f*szfejeknek való ...
2013. jún. 8. 17:30
 24/28 anonim ***** válasza:

Szürke kisegér?

De szerintem a kisugárzásodon változtass leginkább... valami nagyon nem jó :/

És nyilván a kinézeted sem nyerő, különben észrevennének :/

2013. jún. 8. 17:56
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még senkim bár nem igazán értem az okát. Viszont csak azért összejönni valakivel, hogy tudjam mutogatni másoknak, na azt nem. Inkább várok tovább a csodára.

Merre laksz? :)

20/F

2013. jún. 9. 22:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Én is kérnék egy fényképet :) 23/F
2013. jún. 10. 00:07
 27/28 A kérdező kommentje:
senki sem kap fényképet. nem vagyok csúnya és én nem a külső alapján ítélek. szóval üzenem annak aki emiatt lehordott, hogy te nagyon h*lye vagy. és Debrecen közelébe lakom. :D
2013. jún. 10. 14:38
 28/28 anonim ***** válasza:
sejtettem... én Győrben :(
2013. jún. 10. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!