Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz ha még nem...

Szerintetek gáz ha még nem volt egy pasim se? 19/L

Figyelt kérdés
2 hónap múlva 20 leszek, és valósággal kerülnek a pasik. Szerintetek gáz? Mi lehet az oka?

2013. jún. 7. 10:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%
küldj képet és megmondom
2013. jún. 7. 10:35
 2/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy te kerülöd a pasikat? Szokták mondani, hogy a pasiknak kell kezdeményezni, de ez nem jelenti azt, hogy te nem működsz közre. Nem fognak akaratod ellenére irányítani, vagy ha mégis, azt hívják erőszaknak. Na de, te szerinted mi az oka, hogy nem volt még pasid?
2013. jún. 7. 10:36
 3/28 anonim ***** válasza:
10%
Ha ennyi idősen is így van, akkor csúnyácska vag, ne szépítsünk, hogy a pasikban van a hiba!
2013. jún. 7. 10:38
 4/28 zoliba' ***** válasza:
68%
fényképet !
2013. jún. 7. 10:42
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
Jól nézel ki ? Hogy írnád le magad belső alapján ?
2013. jún. 7. 10:42
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
Sose a pasi kezdeményez. Csak akkor megy oda, ha látja az érdeklődést. Valszeg te sem mutatod, hogy érdeklődsz és ez is lehet egy ok. De ez csak egy feltételezés, amíg nem mesélsz arról, hogy mit hogyan csinálsz. Szerinted mi lehet a baj.
2013. jún. 7. 10:44
 7/28 zoliba' ***** válasza:
47%
fényképet !
2013. jún. 7. 10:45
 8/28 ASOT ***** válasza:
100%

És teszel érte, hogy lehessen vagy otthon ülsz mindig a 4 fal között?

De lehet h túl mogorvának tűnsz vagy hidegnek ridegnek, de lehet külső és belső hibád is.

ennyiből a fene sem tudja.

2013. jún. 7. 10:46
 9/28 anonim ***** válasza:
84%

3. R*hadtul nem biztos, hogy csúnyácska.

Én a személyiségem miatt szerzek nehezen barátokat, szerelmet. Egyébként a Szerelmem is "más", és ezért ő sincs a középpontban, sokan félre is ismerik(ő a legjófejebb ember pedig a Földön ^^)Én meg végre rátaláltam, és imádom. ^^

Más vagyok, és már oviban is más voltam, na. A külsőmmel nem hiszem, hogy lenne olyan nagy baj, nem vagyok túl szép, de nálam csúnyábbak iránt odavannak a pasik, szóval :D

Lehet, hogy neki is olyan személyisége van, ami eltér a korosztályától.

Lehet, hogy elérhetetlennek tűnik.

Lehet, hogy simán otthonülős, esetleg még félénk is hozzá, suliban meg azért nagyobb a visszautasítás esélye, míg buliban aki pasi nélkül érkezik, az valószínűleg egyedülálló is, szeretne ismerkedni.

17/L

2013. jún. 7. 10:48
 10/28 anonim válasza:
75%
lehet amikor rájuk mosolyogsz van valami a fogad között
2013. jún. 7. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!