Én is 2 hónap múlva leszek 20 és eddig nem volt barátnőm.
Ez van,én nem gondolom gáznak se cikinek.
Mindenki magában eldönteni,hogy érzi.
De tudd.Egyáltalán nem gáz!
2013. jún. 7. 11:00
12/28 anonim válasza:
Nem gáz!!! Küldj 1 képet és akár szívesen leszek a pasid!! ;)
2013. jún. 7. 11:11
13/28 anonim válasza:
Ebből nehéz megmondani mi az oka. Talán nem vagy eléggé nyitott, szégyellős vagy, önbizalomhiány... Nem tudom így. De ismerek olyan csajt, aki ugyanilyen idősen azt mondta neki nem is kell pasi. Nem gáz, csak nem értettük őt, hogy miért jó otthon ülnie és sehova el nem menni és jó ha van valaki az embernek, egy társa.
Engem akkor kerültek az emberek amúgy, amikor nagyon negatív voltam. Folyton rossz volt a kedvem, nem volt jó a lelkiállapotom és kiült a fejemre. Nagy ívben elkerültek az osztálytársaim is, mindenki. Nem e veled is valami ilyesmi van? Nincs valami problémád ami látszódhat rajtad és azért is kerülnek?
2013. jún. 7. 11:18
14/28 anonim válasza:
Gondolom a kisugárzásod és a külsőd se valami vonzó, de kép nélkül csak tippelgetni tudunk, annak meg nem sok értelme van... Meg írhatnál egy kicsit magadról is! :)
2013. jún. 7. 11:26
15/28 anonim válasza:
láttam én már itt nagyon szép aranyos lányt 22 évesen és nem volt még senkije...
2013. jún. 7. 11:33
16/28 anonim válasza:
képet kérnék....ha érdekel a vélemény..
2013. jún. 7. 11:52
17/28 anonim válasza:
Nem, nekem sem volt és én 16 vagyok .:)
2013. jún. 7. 15:02
18/28 anonim válasza:
Nem gáz, nekem sem volt még barátnőm. 20/F
2013. jún. 7. 15:59
19/28 A kérdező kommentje:
akik képet akarnak azok nem kapnak. Aki külső alapján ítélnek azok sekélyes b*rmok. És átlagosan nézek ki. És akik félreértettek, nem azért írtam ki mert pasit akarok, csak kíváncsi vagyok.
2013. jún. 8. 09:24
20/28 anonim válasza:
3. Kommentem 9% ra lepontozása ellenére még mindig tartom a véleményem, a kérdező 19. kommentje igazolja is igazamat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!