Hol ismerkedjen egy olyan lány aki?
- nem sűrűn jár bulizni + nem buliban akar ismerkedni
- nem neten akar ismerkedni (mert az tele van őrültekkel)
- nincs nagy baráti társasága
- egyetemen nem tud ismerkedni (tele van nyomorékokkal + nem akarja keverni a "munkát" a magánélettel)
- jár kávézóba, de csak barátnőkkel, szóval nem fogják leszólítani
- utcán, közlekedési eszközön nem tud, mert a férfiaknak nem szokásuk ott ismerkedni
Azt hiszem ennyi!
Van valakinek valami ötlete?
11, Köszönöm, végre valami hasznos..
12, Én választottam azt, hogy nincs NAGY baráti társaságom. Nekem sokkal többet ér az a pár barátnőm, mint egy tucat lány, akikkel csak felszínes baráti kapcsolatom lehetne.
Csak egy kicsit vagyok gátlásos, de nem látom, hogy ez most miért releváns. Ha lenne alkalmam ismerkedni, nem lennék gátlásos.
swinger klub?
segítek. összeírom, akikhez közöm volt, honnan ismertem meg őket:
- osztálytárs
- testvérem volt osztálytársa
- segítőkész banki ügyintéző
- egy barátom lakótársa
- volt óvodástárs
- fotós oldalról
- blogom olvasója
- forgatáson statiszta
- erzsébet téren padon mellém ült
- szálloda medencében nekem úszott
- buli
- barát barátnője
- táncos akivel beszélgettem a fellépés után
- castingon résztvevő
és nem járok bulikba, meg bkv-n sem ismerkedem. társkeresőn se... és lám mégis vannak lehetőségek. ha nyitott az ember.
Ugyanez vagyok férfiban, csak nekem még nyomulnom is kellene. A saját tapasztalat alapján 35. évemre eljutottam oda hogy már sehol sem ismerkedek. Pár barátom van, hímneműek, egy kivételével nős mindegyik. Dolgozunk, nincsenek házibulik és hasonlók. Eljárunk tekerni időnként, amúgy meg filmet nézek otthon. Vagy történik valami csoda, vagy ha nem akkor ez járt nekem és kész.
35 F
Ugyanezek elmondhatóak rólam, csak nem járok egyetemre, és kávézóba sem... Elég reménytelen a helyzetem....
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!