Ismerkednék. Te is? 21F
Igen, lehet,hogy hülyeség itt megpróbálni, de próba szerencse.
A társkereső oldalakon általában arrogáns lányok vannak. Akik maguktól nem képesek beszélni, azt sem tudják mit akarnak, és csak "unaloműzés" miatt léptek be.
Magamról pár szót:
Külsőre egy biztonságot adó testesebb, barna hajú, barna szemű, 1,74m-es srácot kell elképzelnetek. Eddig még biztos sikerül:P
Szegeden tanulok, dolgozok és szinte már élek.
Távolság nem akadály, de mivel nem vagyok álszent, örülnék, ha nem lenne túl messze az a lány, aki reagál erre.
Belső jellemzőimet nem sorolnám. Nem tudom, mit fog kiváltani belőlem a beszélgetés. Őrjöngés és agresszió azért nem fordul elő. : D
Egyelőre ennyi.
A cinikus, és lenéző kommenteket pedig el is várom ;)
"A társkereső oldalakon általában arrogáns lányok vannak. Akik maguktól nem képesek beszélni, azt sem tudják mit akarnak, és csak "unaloműzés" miatt léptek be."
A hiba benned van, nem a csajokban. Anno, mikor még ilyenek érdekeltek, velem szóba álltak. Nyilván nem mind, de azért jó párat összeszedtem így.
# 12/12
biztos is, hogy van benne részem, de, szerintem ehhez két ember kell, és kölcsönösnek kellene lennie az érdeklődésnek.
az a fajta lány,akit csak le kell nyűgözni vmi dumával, és nem várom el h reagáljon bármit is, nekem kevés.
De miért nem ismerkedsz Szegeden?
Lehet, hogy nincs túl sok szabad időd, de csajozni bárhol lehet, és legalább egy kritériumnak (nem távkapcs lenne) már egyből megfelelne. Arról nem beszélve, hogy csak akkor kell neki udvarolnod, ha tetszik.
Szerintem ez sokkal könnyebb, mint ez a kétes netes írogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!