Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednék. Te is? 21F

Ismerkednék. Te is? 21F

Figyelt kérdés

Igen, lehet,hogy hülyeség itt megpróbálni, de próba szerencse.

A társkereső oldalakon általában arrogáns lányok vannak. Akik maguktól nem képesek beszélni, azt sem tudják mit akarnak, és csak "unaloműzés" miatt léptek be.

Magamról pár szót:

Külsőre egy biztonságot adó testesebb, barna hajú, barna szemű, 1,74m-es srácot kell elképzelnetek. Eddig még biztos sikerül:P

Szegeden tanulok, dolgozok és szinte már élek.

Távolság nem akadály, de mivel nem vagyok álszent, örülnék, ha nem lenne túl messze az a lány, aki reagál erre.

Belső jellemzőimet nem sorolnám. Nem tudom, mit fog kiváltani belőlem a beszélgetés. Őrjöngés és agresszió azért nem fordul elő. : D

Egyelőre ennyi.

A cinikus, és lenéző kommenteket pedig el is várom ;)

2013. jún. 5. 23:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én nem.

(Csak hogy megfeleljek az elvárásaidnak:D)

2013. jún. 5. 23:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, figyelmes vagy :D
2013. jún. 5. 23:28
 3/16 anonim ***** válasza:
Veled nem!
2013. jún. 5. 23:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ír egy nőcske, szólj, én is megpróbálom.:D

21f

2013. jún. 5. 23:29
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
"Külsőre egy biztonságot adó testesebb..." -mostanában így adják el magukat a dagadtak?
2013. jún. 5. 23:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem túl jó, hogy az elején leírtad, hogy párkapcsolatot akarsz mert, miért nem lehet csak simán barátkozni? Aztán abból lehet, hogy lesz valami de így már az ismerkedés sem olyan lesz mint kéne lennie.

L/18

2013. jún. 5. 23:30
 7/16 A kérdező kommentje:
nem tartom magam annak, és ilyen visszajelzést nem kaptam még. a megfelelő volt a testes szó.
2013. jún. 5. 23:31
 8/16 anonim válasza:
Én igen, de messze vagyok.
2013. jún. 5. 23:32
 9/16 A kérdező kommentje:

# 6/7

A címben annyi van,hogy ismerkednék, és nyilván nem egyből ásó,kapa,nagyharang. :) Remélem, aki megijedt, ezt a hozzászólást is olvassa! :D

2013. jún. 5. 23:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Oké, ohgyn em ásó kapa nagyharang, de barátnőt szeretnél ez a lényeg. :D
2013. jún. 5. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!