Ismerkednék. Te is? 21F
Igen, lehet,hogy hülyeség itt megpróbálni, de próba szerencse.
A társkereső oldalakon általában arrogáns lányok vannak. Akik maguktól nem képesek beszélni, azt sem tudják mit akarnak, és csak "unaloműzés" miatt léptek be.
Magamról pár szót:
Külsőre egy biztonságot adó testesebb, barna hajú, barna szemű, 1,74m-es srácot kell elképzelnetek. Eddig még biztos sikerül:P
Szegeden tanulok, dolgozok és szinte már élek.
Távolság nem akadály, de mivel nem vagyok álszent, örülnék, ha nem lenne túl messze az a lány, aki reagál erre.
Belső jellemzőimet nem sorolnám. Nem tudom, mit fog kiváltani belőlem a beszélgetés. Őrjöngés és agresszió azért nem fordul elő. : D
Egyelőre ennyi.
A cinikus, és lenéző kommenteket pedig el is várom ;)
Én nem.
(Csak hogy megfeleljek az elvárásaidnak:D)
Ha ír egy nőcske, szólj, én is megpróbálom.:D
21f
Szerintem nem túl jó, hogy az elején leírtad, hogy párkapcsolatot akarsz mert, miért nem lehet csak simán barátkozni? Aztán abból lehet, hogy lesz valami de így már az ismerkedés sem olyan lesz mint kéne lennie.
L/18
# 6/7
A címben annyi van,hogy ismerkednék, és nyilván nem egyből ásó,kapa,nagyharang. :) Remélem, aki megijedt, ezt a hozzászólást is olvassa! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!