Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a pasik lúzerek, akik,...

Azok a pasik lúzerek, akik, úgy ismerkednek, hogy költenek a nőkre?

Figyelt kérdés
Sok pasi van, akik főleg bulikban meghívják a nőt erre-arra, nyilván szexuális indíttatás miatt (jó a melle, teste stb) és azt gondolják így sikeresebb eredmény érnek el, hogy megszerezze azt a lányt. Nem tudom ezeknek a pasiknak, ennyi felesleges pénzük van, hogy így költsék a nőkre? Én még soha nem költöttem többet egy nőkre, mint a nő rám és érdekes módon mindig volt barátnőm, sose volt gond a nők terén
2013. jún. 4. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát alapból szánalmas sokat költeni rájuk....
2013. jún. 4. 10:03
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
A siker a nőknél két dolog függvénye: külső és pénz. Ha jól nézel ki, kevesebbet kell költened rájuk, ha rosszul, akkor pedig többet.
2013. jún. 4. 10:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Úgy ismerkedsz ahogy tudsz.
2013. jún. 4. 10:04
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es

Ha látnál engem..........hogy nézek ki :) és mint mondom pénz nélkül is szereztem mindig barátnőt, jóó nem voltak szuper csinosak, meg bombázok, de átlagos szép arcuk volt én nagyon jól éreztem magamat velük.

Még bottal se piszkálnám meg azokat a nőket, aki külsőre és pénzre mennek.

2013. jún. 4. 10:08
 5/15 anonim válasza:
30%

kétfajta ember létezik!

- vannak a szerencsések

- vannak akiket elkerül a szerencse

az utóbiak között van néhány aki egy vagyont is ráköltött nőre, mégsem prütykölt soha egy igazit

2013. jún. 4. 10:11
 6/15 A kérdező kommentje:

5-ös

Aki ilyen szánalmas, az ne is prütyköljön vagy akkor inkább költse a biztos szexre, azaz menjen hivatásoshoz :)

2013. jún. 4. 10:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek a szemében igen, valakinek nem.

A rendes csajok nem igénylik, hogy költsenek rájuk.

Nálam sem a pénz dominál.

2013. jún. 4. 10:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Feleslegesnek tartom, hogy szex reményében költsek valakire, amikor a zónában már 3 ezerért le is szopnak.
2013. jún. 4. 10:30
 9/15 anonim válasza:
Nem letezik luzer szo a magyarban, -es az angolban sem.
2013. jún. 4. 10:33
 10/15 anonim ***** válasza:

1 italt azért költeni szoktunk.

Az még nem szánalmas.

De olykor leitatni sem az:)

De ez más, mintha mondjuk elhalmoznád ajándékokkal 10 ezreket költenél rá havonta..

2013. jún. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!