Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aki nem vékony, már ne is...

Aki nem vékony, már ne is remélje, hogy bárkinek megtetszhet?

Figyelt kérdés
:(
2013. jún. 5. 21:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
A válaszok is tökéletesen tükrözik a lényeget: tök mindegy hogy milyen ember vagy, ha nem nézel ki jól. Sajnos ez így is van. Ha gondolod és van elég bátorságod magadról egész alakos képet küldeni, én megmondom a frankót, de ebben az is benne van hogy meg foglak bántani a véleményemmel. Te döntesz.
2013. jún. 5. 22:19
 12/36 A kérdező kommentje:

Pajzsmirigy túlműködésem, strumám volt.

Nem szokásom hazudni.

kösz a válaszokat.

2013. jún. 5. 22:21
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Pajzsmirigytultenges/tulmukodes.....jol irta te gyoker, elobb te nezz utana a dolgoknak jobban legyelszives mielott valakit leoltogatsz

Udv,

Egy orvostanhallgato, kozel a diplomahoz

2013. jún. 5. 22:22
 14/36 anonim ***** válasza:

*ez az egyik kommentelonek ment

Kerdezonek meg uzenem:

Ne aggodj, minden zsak megtalalja egyszer a foltjat :)

2013. jún. 5. 22:22
 15/36 anonim ***** válasza:

Ha közel lennél az orvos diplomához, te szánalom, akkor tudnád, hogy a pajzsmirigy ALULMŰKÖDÉS tünete a hízás, a pajmirigy TÚLMŰKÖDÉSNEK pedig a megmagyarázhatatlan fogyás.

Közel sem vagyok orvos, de még az én szakomon oktatott soványka élettan is elég volt ahhoz, hogy ezt tudjam.

2013. jún. 5. 22:26
 16/36 anonim ***** válasza:

155centi vagyok és 52-55 kg. Szerintem ez rengeteg megis mindig van valaki aki udvarol. Most pedig 3 hónapja vagyok együtt egy sraccal aki folyton hajtogatja, hogy ha nem érne össze egy kicsit a két combom és a fenekem nem tudna markolni sírva fakadna :D

mosolyogj és ne a kockahasu, sármos tokelyt keresd :) ha megtalálod a saját herceged sokkal boldogabb leszel :)

2013. jún. 5. 22:31
 17/36 anonim ***** válasza:
Pontosan. Vékony, jó külsejű, gazdagoknak áll a világ. Aki nem ilyen az ássa el magát. Ez van, ezt kell szeretni.
2013. jún. 5. 22:39
 18/36 anonim ***** válasza:
39%
persze egy dundi nőnek sincs se párja se férje semmi.... Minden ilyen nő egyedül marad élete végig..... Gondolkozz már kicsit.
2013. jún. 5. 22:39
 19/36 A kérdező kommentje:
Nekem eleve nem a sármos kockahasú pasik az eseteim. :) Inkább a picit macis, arcra helyes, szakállas, hosszú hajú srácok. :)
2013. jún. 5. 22:40
 20/36 shananaa ***** válasza:

Szia, én duci voltam 14éves koromtól és egy percet sem voltam egyedül. mostani párommal 2 éve vagyok együtt, nagyon jó pasi, szeretett ducin is, de a támogatásával és segitségével fogytam 25kg-t már.

Hidd el nekem, hogyha szép arcod van és kedves természeted, megtalálod az igazit. Tapasztalatból beszélek :)

19/L

2013. jún. 5. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!