Miért nincs egy lány sem, akinek bejönnek az alacsony, vékony fiúk?
Érdekes.Pedig én sok lányt láttam vékony sráccal.Egy pár még alacsony is volt.
Szóval nem tudom mi a gond.
Nem kérek privát üzenetet, de nekem bejönnek, úgyhogy van ilyen lány.
Ilyenkor mindig azt szoktam kérdezni, hogy a jó alak nálad elvárás egy lánynál? Mert akkor elvárod, hogy törődjön a testével: sport, egészséges táplálkozás stb. Ha te elvárod, akkor ő is elvárhatja tőled, hogy felemeld a se.gged és növessz némi izmot magadra: ahelyett, hogy itt nyüsszögsz.
"Egyébként érdekes, h aki azt állítja, neki az alacsony fiúk jönnek be, v esetleg nem számít neki a magasság, az is mindig magas pasival jön össze. A másik, h itt sokan ezt állítják, de amikor az a kérdés, h milyen a lányok férfiideálja, minden lány úgy kezdi, h legyen magas."
Az előző barátom 170 cm magas volt, az azelőtti 172: az pasik között bőven az alacsony kategória. Az utóbbi ráadásul vékony is, vasággyal 60 kg.
A férfiideálom valóban így kezdődik, annyi kitétellel, hogy "nálam magasabb", ami lássuk be, nem nagy teljesítmény, mivel 165 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!