Melyik a sikeresebb pasi a nőknél a macis pasi vagy a vékonyak?
Azért jött ki ez az eredmény kedves kérdező mivel az itt gyakorikérdéseken válaszoló hölgyek többsége szintén "macis"
vagy nem túl vonzó..
Maximum 10%-uk lehet valamennyire jól kinéző de lehet , hogy még sokat mondtam. Ide önbizalomhiányos , kétségbeesett emberek posztolnak legfőképp.
Egy olyan lány/nő aki jól néz ki és körülrajongják a férfiak nem írogat ide egyértelműen.
Nagyon kevés olyan jól kinézű hölgy van aki inkább a mackós férfit választaná a jó testűvel szemben..
11-es
Imádom ezeket a statisztikákat :D Pláne, hogy mennyire ismered a Gyakorikérdéseken lévő felhasználókat, kinézetüket. jaa és pláne azt hogy mi a jó nő, jó pasi stb és azt is, hogy ki mit akar. Szerintem elmehetnél rendőrségi pszichológusnak :D
Amúgy én macis vagyok, eléggé :)
eddig 3 barátnőm volt az egyik nagy sportos, a másik Anna bálon 2. helyezett a harmadik, pedig profi versenytáncos volt :)
Elég egyszerű megállapítani mikor teli van az oldal depis kérdésekkel, hogy jajj istenem még sose volt barátom, jajj istenem kövér vagy meg csúnya, stb stb..
Másik meg, mikor irkálnak ki, hogy írjatok rám stb. Szerinted egy jól kinéző egyednek van erre szüksége? A válasz egyszerű nincs, mivel kérés nélkül is írnak rájuk.
Ide az olyan kétségbeesett csúnya emberek írogatnak akiket le se sz*rnak mások már bocsánat.
Kedves pszichológus hallgató. Ide válaszolni nem egyenlő azzal, hogy kérdést kiírni. Tehát továbbra is téves a következtetésed.
Megnyugtatlak, hogy nem ide járok pasizni és elég jó csaj is vagyok. :-)
Látom már a pszichológia oktatás se a régi :D Azért az érdekes meredek következtetés, hogy azért mert egy két ember ilyen sírós kérdéseket tesznek fel, akkor már tuti, hogy a 1, 3, 4, 5, 6, 7, válaszoló is biztos ronda meg kövér. Az is érdekes következtetés, hogy a külső meghatározza az ízlést.
Jaa és pl itt van egy modell lányismerősöm és jééé neki is macis pasija van és akár hiszed akár nem de a csaj márt írt ide választ :P (a csávó munkanélküli segélyen él jelenleg)
Kivételek mindenhol vannak de attól függetlenül nem ez a jellemző..
És abban egyetértek, hogy a "jó kinézet" relatív, de azért nagy általánosságba meglehet ítélni ki néz ki jól és ki nem.
És még mindig tartom a VÉLEMÉNYEM , hogy a GYK-n legnagyobb többségbe nem szép lányok írkálnak főleg ebben a Szerelem, szex témakörben. Nekik erre nincs szükségük.
19.
Ide nagyon sok olyan lány ír, akiknek párkapcsolati gondja van. És szerintem, így épp hogy a jó nők vannak itt, mert általában a jó nőknek vannak párkapcsolati problémái, mert a pasija csak a külseje miatt jött vele össze. (ha már általánosítunk :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!