Van egy srác, aki nagyon tetszik. Nem csak tetszik, hanem szerelmes vagyok belé, ugyanis, amikor vele beszélek, vagy a közelében vagyok, akkor mindig remegek és izgulok és pillangók repkednek bennem(eddig nem hittem ebben a hülyeségben)...szóval nem tudom, hogy mit tegyek, lehet hogy énis tetszek neki, mert amikor dumálunk, ő kezdeményez mindig és érdeklődik...nagyon aranyos de nem tudom, hogy lehetne ebből komolyabb...egy kicsit probléma az is, hogy bátyámnak haverja és lehet, hogy hülyeségeket szokott rólam beszélni neki...tudnátok segiteni, hogy mit tegyek? Köszönöm! :)
Szerintem csak szimplán kedvel, meg én is beszélgetnék a haverom húgával, de még véletlenül sem ötlene fel bennem semmi komolyabb szándék, hisz "házi nyúl".
2013. jún. 5. 18:37
2/6 A kérdező kommentje:
De most egy zenekarban játszunk és arról szoktunk beszélni és tuti nem azért beszél csak velem, mert a bátyám barátja... vagy lehet, hogy csak jó fej. Remélem nincs igazad! azért kösz, hogy válaszoltál..
2013. jún. 5. 18:44
3/6 zaphod válasza:
Én most kedves Egyeskének homlokegyenest ellent fogok mondani, és azt mondom, hogy hajrá. A srácok nem kezdeményeznek ok nélkül. Az meg, hogy bátyád haverja, ne akadályozzon. Ha hülyeségeket is hallott rólad, látszana a viselkedésén, ha ez zavarná. Hívd el valahová kettesben, ne moziba meg ne is étterembe, hanem mondjuk sétálni, fagyizni vagy kirándulni. Vigyetek pokrócot, telepedjetek le a... Városligetbe, vagy mittudoménhová. Nézzetek felhőket. Piknikezzetek.
(Ginny Weasley is a bátyja haverjával jött össze, nem gáz. :) )
2013. jún. 5. 18:44
4/6 A kérdező kommentje:
:) Köszi szépen! Most feldobtad ezt az iszonyú szar napom...:D de nem gáz ha a lány kezdeményez? vagyis én mindig a fiúra vártam, mert nem szeretek tolakodónak tűnni...
2013. jún. 5. 22:35
5/6 zaphod válasza:
A fiúk elég nagy része gyáva. Én is az voltam. Ha kezdeményezünk is, pozitív visszajelzés és viszont kezdeményezés nélkül nagyon gyorsan elmegy az a kevés bátorságunk is, amit összekapirgáltunk valahogy, és úgy általában a kedvünk is az egész lánytól. Kezdeményezz, és ne fukarkodj a mosollyal, érintéssel, hajdobálássalAKÁRMIVEL, amit a kapcsolat szintjéhez képest jónak látsz. Ha mindketten arra vártok, hogy a másik tegye meg az első lépést, nem fogtok sehová sem jutni.
A másik megfontolásom szerint: hogyha a kezdeményezésed eredményeképpen elszúródik a dolog, akkor nem is érzett irántad úgy, hogy abból valaha értelmes dolog lehetett volna. Ha meg úgy érez, akkor a legintenzívebb bénázásod sem fogja megingatni őt ebben. Semmit nem veszthetsz azzal, ha kezdeményezel, maximum nem keveredsz bele egy, az ő részéről csak ímmel-ámmal fenntartott kapcsolatba.
Drukkolok nektek!
2013. jún. 6. 20:01
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a te válaszod is! Az a baj, hogy ha szarul kezdeményezek, akkor még több évig nem fogunk beszélni, vagy nem tudom, mert minden héten találkozunk és mindenhova azzal a társasággal megyek...szóval elég nehéz lesz úgy élnem, hogy elszúrtam egy baráti kapcsolatot is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!