Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így összejöhet?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már régebben találkoztam, utána csak interneten tartottuk a kapcsolatot majdnem egy évig, és most találkoztunk kétszer. A stílusa, viselkedés, humora nagyon bejön és külsőre is szép. A lényeg, az baj hogy ha így az elején még nem érzek iránta semmit, mármint nem szerelemre gondolok, csak olyan semleges, mint egy barát, ettől még ha randizgatunk lehet hogy megszeretem, vagy ha az elején nincs semmi akkor nem is lesz?2013. márc. 23. 17:43
1/6 anonim válasza:
de ha nem érzel semmit, akkor miért akarod? ennek így semmi értelme
2/6 anonim válasza:
Felesleges, ebből már nem lesz érzelmi kapcsolat.
3/6 anonim válasza:
Saját példából kiindulva simán lehet belőle komoly érzelmi alapokon nyugvó kapcsolat. Az hogy nincs első látásra szerelem még nem jelenti azt hogy később sem leszel belé szerelmes. Főleg ha külsőleg meg belsőleg is bejön. Szóval szerintem ne komplikáld túl a dolgot és adj neki egy esélyt.
4/6 anonim válasza:
3-assal értek egyet. Szerintem egy próbát megér. 1-2 hónapot mindenképp érdemes rászánni. De ha randizgatás, etyepetye után se alakul ki kötődés, akkor már kár húzni.
5/6 anonim válasza:
Lehet :) ha nem lesz egy igazi lány barátod
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor megpróbálom :)
2013. márc. 23. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!