Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg összejöhet?
Emlékeztek arra a filmre, ami arról szólt, hogy egy csávó összejött egy tízpontos csajjal, őt arra értékelte, magát meg talán ilyen 7 pontosra, már nem emlékszem.
Na velem ugyan ez valóságban. Egy átlagos srác vagyok, erre odajött hozzám egy szó szerint istennő ismerkedni... Most mondhatnátok lehet kiszagolta a pénzemet, de az nincs, nem vagyok gazdag, és ezzel már tisztában is van.
Se annyira jóképű, sőt szerintem talán átlag alatti is... Azt mondta a volt barátjára emlékeztetem, nagyon cuki, nagyon szép lány.
Néhány napon belül úgy is kiderül, hogy az egész szopatás, vagy a valóság, de én még most se akarom elhinni, hogy ez az egész velem történik...
Nem, nem emlékszem arra filmre. Nem is ismerek hasonlót.
Igen összejöhet, mivel alapból nincsen semmi rendkívüli a történetben.
Önbizalom!!!
Régen én is csúnyának tartottam magam, ha rám mosolygott egy fiú, rögtön azt gondoltam, csak kinevet, és mikor valaki először azt mondta, szép vagyok, ugyanúgy, mint te, azt hittem, szívat. Aztán elkezdtem elhinni magamról, hogy szép vagyok (úgy normális keretek között, nem beképzelten), és már elhiszem, hogy összejöhetek egy tízpontos pasival.
Szóval hajrá!
Túl jó nő a csajom. kicsit erőltetett film,de egynek elmegy.
Kérdésedre a válasz: IGEN! miért kellene egy szép lánynak mindig adonisz pasikkal járnia?!hol van az megírva?sehol...lehet,h.a lánynak elege lett az olyan pasikból akik jól néznek ki,meg tényleg mindenkinek tetszenek,de ezen kívül semmi nincs bennük.lehet,h.rád azért figyelt fel,mert te nem vagy 'elszállva magadtól,kedves vagy,jó fej vagy vele.ha normális a lány akkor nem csak a külsőre megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!