Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöhet ez még, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet ez még, vagy csak én bízok még benne?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy kezdjem, szoval nem igen volt még barátnőm... ez van... viszont van egy lány, aki az a baj, nekem már rég több mint "csak tetszik". A dolog nem most kezdődött már. Először ő hívogatott, jössz buliba jössz buliba, jössz mittudom fagyizni.. ilyesmi. Aztán mentem ide is oda is néha, aztán hát mondom neki, hogy mizu van, a válasz a következő volt: hát most nem ér rá, nincs ideje semmi komolyra, de azért legyünk csak barátok.... ezek után ismét elkezdte, hogy megyünk e valahova, ez volt idén nyáron... de a helyzet ugyanez maradt ugye. És most megint ott tartunk, hogy megint eszébe jutott nem túl rég, viszont kétlem hogy a dolog változott volna azóta is. Konkrétan ő kérdezte, de aztán elég nehezen lehetett belőle két szót is kihúzni) Már a kezdet kezdetén is több volt ebben, haver szerint legalábbis biztos, de ennyi lett belőle. Én meg egyszerűen nem tudom elfelejteni, nekem ő kell. A csillagokat is lehoztam volna, de ez nem volt elég. Amennyiben valakinek építő jellegű tanácsa van, csupa fül vagyok. Hozzátenném, mindketten főiskolára járunk (remélem már nem sokáig), mindkettőnknek jó állása van. (tehát kihasználásról szó sincs senki részéről, mielőtt valaki felveti)Arra meg hogy biztos csúnya vagyok... kinek a pap kinek a papné, nem vagyunk egyformák, nem vagyok adonisz, de ronda se... Azoknak meg akik számadatot jobban szeretik 10/7 (voltam 2 éve.. azóta csakis jobban nézhetek ki :D ) Szoval ezek alapján megéri a szenvedést vagy se, ha nem akkor mi tévő legyek?
2013. jan. 19. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ott volt a lehetőség egy csomószor. Miért nem léptél, te fax?!
2013. jan. 19. 17:43
 2/4 anonim válasza:

Szerintem ne szenvedj 1 adott személy után. .... Ha eddig nem jött össze,akkor sajnos nagyon úgy néz ki hogy ezentúl sem fog változni a dolog.Szerintem keresgélj inkább egy olyan valakit aki szeret,és kapcsolatra vágyik veled.Egy komoly lányt. Remélem picit is segítettem a válaszommal.

Sok szerencsét neked. :) :*

2013. jan. 19. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

A lány többször hívott téged, nem véletlenül pont téged. Gondolom elkönyvelte magában, hogy ő nem kell neked párként, csak barátként, mivel nem léptél. Akkor kellett volna cselekedni. A lány rád várt.

25L

2013. jan. 19. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves fiatalemberek!

Rá kellene már jönnötök, főleg 18-20 évesen, hogy hiába "rágjátok át" a KÜLSŐ paramétereiteket, ha egyszer a BELSŐTÖKÖN (és nem a tökön ;) ) múlik. Hanem a tökösségeteken.

Jóformán a külsőn alig múlik. Bár a nőknek főleg az kell, de önbizalommal, és a női lélek kiismerésével (valamint önismeretetekkel) felül lehet bírálni, hogy a nőknek nagyon kell a pénzes adonisz. Nem azt mondom, hogy javaslatommal minden nő az öletekbe (ülepetekbe ;) ) hull, hanem hogy kitartó munkával heteken belül be lehet csajozni. Ehhez NYITOTTNAK kell lenni, élni a lehetőségekkel, és minél több nővel ismerkedni - ez nem megcsalás. Megcsalás akkor állna fenn, ha nemi intimitás legalább két nő felé történik. Haverkodni akárhány nővel lehet, az egyik a tiéd lesz, kedves kérdező.

2013. jan. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!