Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet ez még, vagy csak én bízok még benne?
Szerintem ne szenvedj 1 adott személy után. .... Ha eddig nem jött össze,akkor sajnos nagyon úgy néz ki hogy ezentúl sem fog változni a dolog.Szerintem keresgélj inkább egy olyan valakit aki szeret,és kapcsolatra vágyik veled.Egy komoly lányt. Remélem picit is segítettem a válaszommal.
Sok szerencsét neked. :) :*
A lány többször hívott téged, nem véletlenül pont téged. Gondolom elkönyvelte magában, hogy ő nem kell neked párként, csak barátként, mivel nem léptél. Akkor kellett volna cselekedni. A lány rád várt.
25L
Kedves fiatalemberek!
Rá kellene már jönnötök, főleg 18-20 évesen, hogy hiába "rágjátok át" a KÜLSŐ paramétereiteket, ha egyszer a BELSŐTÖKÖN (és nem a tökön ;) ) múlik. Hanem a tökösségeteken.
Jóformán a külsőn alig múlik. Bár a nőknek főleg az kell, de önbizalommal, és a női lélek kiismerésével (valamint önismeretetekkel) felül lehet bírálni, hogy a nőknek nagyon kell a pénzes adonisz. Nem azt mondom, hogy javaslatommal minden nő az öletekbe (ülepetekbe ;) ) hull, hanem hogy kitartó munkával heteken belül be lehet csajozni. Ehhez NYITOTTNAK kell lenni, élni a lehetőségekkel, és minél több nővel ismerkedni - ez nem megcsalás. Megcsalás akkor állna fenn, ha nemi intimitás legalább két nő felé történik. Haverkodni akárhány nővel lehet, az egyik a tiéd lesz, kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!