Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lepték el a topicot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepték el a topicot a kangörcsös őrültek? Ez itt tényleg összejöhet?

Figyelt kérdés
Mostanában azt figyelem, hogy (elsősorban) éjszakánként megjelennek az önmagukat hirdető kiéhezett srácok. Állandóak az ilyenek: "xy helyről származó srác lányokat kényeztetne". Azon gondolkodom, hogy erre itt komolyan van esély? Tehát tényleg vannak lányok, akik erre jelentkeznek? Vagy ennyire kilátástalannak vélik ezek a srácok a helyzetüket?
2012. máj. 9. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem igen, összejöhet nekik...100 kérdésből 1* valaki csak felajánlkozik.

és szerintem "azok" akik ezeket a kérdéseket fel teszik egy és ugyan az az ember.

2012. máj. 9. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, tényleg ugyanaz. De komolyan ebben reménykedik? Ha van olyan, aki már írt ki ilyen kérdést, őt is nagyon szívesen meghallgatjuk.
2012. máj. 9. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Én lány vagyok, és válaszoltam egy péniszmérettel kapcsolatos kérdésre. Hát nem kellett volna, mert az illető privátban elküldte a fütyköse képét. Komolyan mondom szánalmas. Ezek az önmagukat hirdető szerencsétleneknek fogalmuk sincs mi kell egy nőnek. Miért gondolják, hogy egy merev hímvessző látványa majd lázba hoz? Vagy rögtön ugrok ha valamelyik dugni akar? Hm. El kéne azon gondolkodni, hogy mi nők nagyon könnyen kaphatunk szexet ha akarunk. Még a kevésbé dekoratív társaim is 10 perc alatt be tudnak pasizni ha akarnak. Nem látják ezek az impotens barmok, hogy annál sokkal több kell, hogy meglengessék a szánalmas nemiszervüket illetve kiírjanak egy dugni akarok kérdést?
2012. máj. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!