Honnan lehet tudni, hogy egy srác meleg?
te vagy az, honnan tudjuk mi!?
neked kell(ene) tudni..
Onnan, hogy mindig ezt hallgatja
melyik suliba jársz? mert mintha rólam írtál volna :P
aki nekem bejön srác a suliba az elég töketlen onnan gondoltam hogy meleg -kis beszari. 14f
Ne hallgass az előző gyökér beszólogatókra!
Sokan összekeverik a homoszexuális a metroszexuális és a transzszexuális fogalmakat... -.-" szánalom.
A meleg fiúk általában figyelmesebbek, türelmesebbek sokszor bizonytalanok magukban vagy éppen azzal akarják "elrejteni" a hajlamaikat, hogy ész nélkül csajoznak és állandóan bizonygatják hogy ők mennyire heterók. De ránézésre egy átlag melegről nem mondod meg, hogy az!! (max. ráhibázhatsz) A pillantásából, a mozdulataiból, a beszédstílusából, a hobbijaiból és természetesen az azonos neműekkel való viselkedéséből lehet következtetéseket levonni.
Ne vedd sértésnek, de simán lehet hogy csak félénk a srác vagy nehézséget okoz az idegenekkel való kommunikáció és amiatt pirul el. Persze ezt te jobban érzed, hiszen te vagy ott. Ha új a suliban, akkor a figyelme is fogható arra, hogy szeretne gyorsan beilleszkedni... segíts neki minél többet és előbb-utóbb kiderül ha többről van szó.
Ha tetszik neked, akkor sok sikert hozzá, szurkolok! ;)
Szerintem viselkedj úgy vele mint egy jó barát. Sulin kívül szoktatok találkozni? Ha nem akkor hívd el valahova :)
Mióta ismered? Tanév elejétől?
Ha úgyérzed megbízhatsz benne, akkor vald be neki hogy meleg vagy, utána könnyebb lesz a helyzet, mert ha akar valamit akkor már mer közeledni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!