Miért hajtogatja itt minden nő azt, hogy a férfiak szemetek, a férfiak azt, hogy a nők felszínesek?
Miért megy minden kérdésnél a sárdobálás?
Aláírom,hogy én sem szeretem a könnyűvérű és laza erkölcsű nőket.Nem is foglalkozom azokkal,akikről kiderül,hogy ilyenek,de nem sűrűn hordom el őket rib@ncnak.Elmondom a véleményem,de szíve joga mindenkinek azt csinálni amit akar.
Azt viszont nem tudom,hogy a nők mennyire felszínesek.Senkinek nem látok a fejébe.
a szexkapcsolatok azért alakultak ki, mert sokan nem akarnak már komoly kapcsolatot, így marad ez
mindenkinek megvan az oka miért csinálja, a szex szükséglet, az kell, lehet nélküle élni egy darabog, de nem hosszútávon
általánosítani pedig nagyon kár, mindenki más egyéniség N
Az erkölcsök lazultak, igen. Én pl senkit nem ítélek el, éljen mindenki olyan szexuális életet, amilelyet akar. Élvezze mindenki, hisz egyszer él :)
De azért persze ésszel, na mind1.
Ide meg az ország összes elkeseredett embere írja a nőgyalázó fszságokat... A valóságban ezt szerencsére nem látom :) Ezért is meglepő.
Bár annyira nem, mert hát valahova ki kell írniuk a bánatukat, csak hát tenni valamit ellene több haszna lenne :/
Igen elég sok van... De azért bőven akadnak normális nők is, azokat kell keresni... Szóval nem mérvadó, hogy mennyi a könnyűvérű :)
Aki csak szexet akar, az őket keresi, aki kapcsolatot, az a normálisakat. Ilyen egyszerű.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!