Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek melyik tetszik...

Lányok nektek melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Leginkább 16-24év közötti lányok véleménye érdekelne,hogy melyik tetszik jobban.20éves srác vagyok volt hosszú és rövid hajam is.Hosszú fekete(sötétbarna,eredetileg is ilyen a hajam)vasalva belőve,persze nem túl hosszú nem emo stílusban vagy ilyesemi,ami engem személy szerint fiatalít is kicsit.Vagy rövid 3-4centis haj,amitől viszont öregebbnek tűnik kicsit,de nekem sokkal jobb hogy nincs vele macera.amugy sem vagyok babaarcú borotválkozok és van hogy borsostás vagyok.Mit gondoltok erről?gáz ha 20évesen esetleg kicsit öregebbnek néz ki az ember? Melyik jön be nektek lányok a hosszú(fél hosszú)vagy a rövid? vagy mindegy? Én úgy vettem észre hogy több sikerem volt a lányoknál hosszú hajjal....
2013. jún. 4. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sztem is inkább a hosszabb. :)
2013. jún. 4. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát ez függ az arcod formájától is de nekem a rövid vagy félhosszú jön be a nagyon hosszú az már nem.
2013. jún. 4. 18:41
 3/13 anonim válasza:

a félhosszú a legszexibb...:)

21/L

2013. jún. 4. 18:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem is csak fél hosszú volt,csak ha kicsit vizes lett vagy leizzadtam rögtön göndörödött kicsit és úgy már inkább rossz mint jó,folyamatosan vasalni kell.... Ha gondolja valaki küldhetek képet,kiváncsi vagyok :)
2013. jún. 4. 18:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Soha nem jönnék össze hosszú hajú fiúval... hosszú hajam nekem legyen, ne a pasimnak.

Én a rövidre szavazok, nekem az sokkal férfiasabb.

2013. jún. 4. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem a rövid haj alapból jobban tetszik, de ha kényelmesebb úgy, akkor vágasd le!:)
2013. jún. 4. 18:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Most jelenleg is rövid :)
2013. jún. 4. 18:52
 8/13 anonim ***** válasza:
félhosszú<3, a pasimnak is az
2013. jún. 4. 18:54
 9/13 Pain for Pleasure ***** válasza:
Rövid a legjobb.
2013. jún. 4. 18:56
 10/13 anonim válasza:
Véleményem szerint a rövid haj férfiasabb mint a hosszú. A hosszú hajú pasik számomra olyan lányos kinézetűek, nekem nem jön be.
2013. jún. 4. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!