Lányok, miért van az, hogy ti csak nagyon kevés fiút néztek meg, nektek tényleg nagyon kevés fiú tetszik, akit láttok az utcán, buszon vagy bárhol?
"Továbbá nekünk nagyon fontosak a belső értékek is, amit egy külső alapján nem tudunk leszűrni."
Ez a világ egyik legnagyobb hazugsága. Kivéve persze, ha a pénztárca kövérsége, és a zsebben lapuló kocsikulcs belső értéknek számít. Alapvetően a nők sokkal felszínesebbek a férfiaknál.
Miért baj az, ha kevés fiút nézünk meg? Nem kell nekem minden pasit helyesnek találnom. Ha valakinek tetszettem az jelezte és én ha nekem is bejött szintén adtam bátorító jeleket. Ne várd már azt tőlünk, hogy minden második pasival flörtöljünk.
19/L
kedves kérdező! Szerinted csak te unod? Én meg baromira unom, hogy folyton bepróbálkoznak a pasik miközben rájuk sem nézek. De mégis megpróbálok kedvesen visszautasítani, utána meg én vagyok a r^banc mert elküldöm őket....
" Úgy lenna a jó, ha jeleznének a csajok és, ha nekem is bejönnek odamenék hozzájuk, sokkal kevesebb megalázást kéne a fiúknak így elszenvednie. " - ha nem jelez, nem jössz be neki, ennyi. Nem tetszik mindenki, mindenkinek
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!