Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nagyok az elvárásaim fiú...

Túl nagyok az elvárásaim fiú téren?

Figyelt kérdés

az alap elvárásaim a pasiknál:

-legyen kedves , eggyüttérző,megétő, ne menőzzön egyfolytában hülyeségekkel (pl. cigi..),ne legyen egoista, ne játsza az eszét, ne okoskodjon és ne legyen érzéketlen állat, legyen humoros és beszédes,ne legyen otthon ülő kocka,és tudja h mikor kell komolynak lenni,ne legyen alkoholista és ami a legfontosabb szeresen

-legyen stílusos,ápolt,+167cm, sportos, és kinézzen valahogy

-legyen idősebb nálam

Létezik ilyesmi fiú, v sokat akarok ?

2013. jún. 3. 19:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
az hogy eddig nem találtál ilyet egy dolgot jelent, ronda vagy de még kinőheted.
2013. jún. 3. 19:43
 12/20 A kérdező kommentje:

3.-nak: manapság szerintem az "átlagos" fiúk nem ilyenek :/

6.-nak: tényleg nem tudom sajnos :D

7.-nek: nem tudom mert én nem nagyon ismerek a elvárásaimnak megfelelő srácot v a külsővel v a belsővel van nagy gond

2013. jún. 3. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Én kb. mindnek megfelelek, bár kicsit sokat kockulok, de csak mert nem tudok hova menni suli után. (Persze mikor van lehetőségem nem maradok otthon). De egyébként minden egyes haverom ilyen, esetleg a "legyen idősebb nálam" rész nem biztos, hisz a korodat nem tudom. Egyébként szerintem ez hülyeség. Nem értem mért jó egy nőnek, hogy egy pasi idősebb nála.
2013. jún. 3. 19:46
 14/20 A kérdező kommentje:

11-nek: 167cm-es vagyok, 56kg, nem vagyok deszka.

szőkésbarna derékig érő hajam van

állítólag nagyok a szemeim és képemel sincs gond

nem tartom magam csúnyának, igaz nem vagyok egy bombázó ..

13- mert sajnos sok fiú későn érő típus (tiszt. a kivételnek)

2013. jún. 3. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont a legtöbb otthon ülő kocka a legrendesebb.
2013. jún. 3. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. jún. 3. 20:13
 17/20 anonim ***** válasza:

amik megvannak: kedves, együttérző, megértő, ne menőzzön egyfolytában hülyeségekkel, ne legyen egoista, ne játsza az eszét, ne legyen érzéketlen állat, ne legyen otthonülő kocka, tudja, hogy mikor kell komolynak leni, szeretem, ha azt megérdemli az illető, 167+, idősebb

Amik nincsnenek vagy nem tudom eldönteni: folyamatosan okoskodni nem szoktam, de ha valaki valami oltári hülyeséget beszél, akkor kijavítom.Osztálytársaim párszor szoktam rajtam röhögni.A beszédes szerintem a legnagyobb gondom, sosem voltam olyan, aki mindenkivel rögtön megtalálja a közös hangot és bármiről képes beszélni.Az alkoholistát nem tudom hogy érted, néha szombat esténként el szoktunk menni haverokkal kocsmába, biliárdozunk, iszunk egy-két pohár sört.A stílusos sem biztos, hogy jellemző rám, ha ezt arra érted, hogy páwa az illető, mert legtöbben itt leragadnak a stílusosság fogalmánál.Ami nem jellemző rám, az az, hogy sportos vagyok, bár sportolok és konzidok, de egy kevés felesleg van rajtam, de szerintem elhanyagolható.A kinézzen valahogy dolgot megint csak nem tudom hova tenni.Valahogy mindenki kinéz, én is, de hogy nem vagyok egy Brad Pitt az tuti.

2013. jún. 3. 20:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Létezik, csak nem a te korosztályodban... :D
2013. jún. 4. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Magadról semmit nem írtál, hogy milyen személyiséggel vársz el ilyet "álmaid férfijától". Amit leírtál, az kb. egy "szürke egér", annyi különbséggel, hogy beleírtál teljesen ellentétes dolgokat is. Kedves, "együttérző", megértő, nem egoista, nem érzéketlen - ez nektek a "gyenge" kategóriába esik (nekem is, mert se kedves, se "együttérző", se megértő és visszafogott nem vagyok, csak bizonyos helyzetekben). A többi amúgy stimmel velem kapcsolatban.

Nekem nem kéne egy melegszívű, érzelmes, naiv kislány, aki pszichésen gyenge, és mindenki csak kihasználja, akinek körbe kell rakni az ágyat gyertyákkal, és mondjuk csak takaró alatt lehet vele szexelni. Sajnos tapasztalat alapján mondhatom, hogy ez semmi.

Nekem az írásodból bőven az élettapasztalat hiánya és gyerekesség süt, amihez csak hozzátesz még, hogy a helyesírásodon is van mit javítani.

17/F

2013. jún. 13. 21:55
 20/20 anonim ***** válasza:

elvarasok azok vannak...mindig a masban keresni a rosszat az megy, a fiu a hulye mert nem kell neki egy ronda csaj..-.-

"ne menozzon egyfolytaban hulyesegekkel(pl cigi.)..:Dte is ertelmesnek tunsz.bar eleve aki gyakorin ismerkedik("nem itt ismerkedek").akkor miertelme van a kerdesednek?

2013. jún. 13. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!