Szerintetek gáz, ha egy ötödikes lány tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Szívesen megismerkednék vele, csak attól félek, hogy az osztálytársaim ki fognak gúnyolni miatta. Mit tegyek, ha ez történne?
14/F
2013. jún. 2. 14:10
1/6 anonim válasza:
Te az osztálytársaidnak akarsz megfelelni? Ne! /azért remélem nem általános iskolai ötödikes?/
2/6 anonim válasza:
Ismerkedj össze vele,tartsd a pórázodon,amikor kicsit idősebb lesz akkor érdemes próbálkoznod nála.
Én várnék még vele 3 évet.
15f
3/6 anonim válasza:
nem is az hogy gáz de még nagyon éretlen.
4/6 anonim válasza:
Volt már elötte kapcsolatod nálad fiatalabb lánnyal ?
5/6 anonim válasza:
Ne az osztálytársaidnak akarj megfelelni. Hanem magadnak. És gondolj a csaj helyébe mennyire örülne ha egy 14 éves megismerkedne vele. És ezt onnét tudom h éppenséggel én is egy 5-es lány vagyok. És hidd el ettől még nem értetlen szóval lehetnétek együtt csak még nem komolyan vagy ha meg karod csókolni stb. akkor várd meg h ő készen áll-e de am ezzel semmi baj nincs sztem. Osztálytársaim is csomóan jártak egymással pedig 5.-esek
6/6 anonim válasza:
Ne törődj az osztálytársaiddal! Semmi gond nincs azzal ha azzal a lánnyal leszel együtt. De előbb tényleg kérdezd meg, felkészült-e, ezelött bármit tennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!