Hogyan kezdeményezzek?
Van egy nagyon cuki pasi a közeli boltban ahol pénztáros, mindig.Már tél óta "ismerem" és azóta is folyton egymás szemébe nézünk, és egymásra is mosolygunk.Elszeretném hívni egy ismerkedős "randira", csak nem tudom, hogyan fogjak hozzá?!Szerintetek?
UI:Nem ciki hogyha lány létemre teszem meg az ilyen lépést?:) 19\L
Csak az a baj, hogy ez egy nagyobb bolt és olyan rossz, hogyha állnak mögöttem a sorban és gyorsan kérdezősködnöm kell tőle.:D De minden esetre nem veszthetek semmit, megpróbálok beszédbe enyelegni.
Köszönöm a választ.:)
hát vásárolj sokmindent :D Én is szoktam beszélgetni a pénztárosokkal, why not? :D
Vagy csak nyomj neki oda egy cetlit a telefonszámoddal, szerintem értékelni fogja :P
Mindig az ő sorába állok ha bent van.:) És ez jól hangzik amit írtál, hogy lassan, apró lépésekben haladjak.Viszont én arra a cetlis dologra is gondoltam, vagy, hogy zárás előtt bemegyek, és megkérdezem, hogy ma estére van-e valami programja, mert ha nincs, elmehetnénk sétálni.Az utolsó helyen meg az áll, hogy veszek egy üveg bort, és mikor kifizetem megkérdezem nincs-e kedve meginni velem?:)
De ezek már túl nyomulósak, elijeszteni nem akarom.
Köszönöm.:) Délután is bent voltam a nagy bevásárlás miatt és találkoztunk.Szintúgy este egy fél órával ezelőtt is, és most írtam is egy cetlit (arra a darabra amit a kedvenc könyvemből téptem ki), hogy szívesen megismerném...De sajnos hazament.:( Majd legközelebb, most semmit sem veszthetek.:)
Neked viszont remélem sikerült a randid!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!