Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek?

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon cuki pasi a közeli boltban ahol pénztáros, mindig.Már tél óta "ismerem" és azóta is folyton egymás szemébe nézünk, és egymásra is mosolygunk.Elszeretném hívni egy ismerkedős "randira", csak nem tudom, hogyan fogjak hozzá?!Szerintetek?

UI:Nem ciki hogyha lány létemre teszem meg az ilyen lépést?:) 19\L

2013. jún. 2. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
cikinek szerintem semmiképpen sem ciki, ötletem az nem sok van...:/ mikor blokkolja le a cuccaidat, akkor kérdezd meg, hogy nincs-e kedve találkozni veled valamikor :)
2013. jún. 2. 09:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy ez egy nagyobb bolt és olyan rossz, hogyha állnak mögöttem a sorban és gyorsan kérdezősködnöm kell tőle.:D De minden esetre nem veszthetek semmit, megpróbálok beszédbe enyelegni.

Köszönöm a választ.:)

2013. jún. 2. 09:21
 3/13 anonim ***** válasza:

hát vásárolj sokmindent :D Én is szoktam beszélgetni a pénztárosokkal, why not? :D

Vagy csak nyomj neki oda egy cetlit a telefonszámoddal, szerintem értékelni fogja :P

2013. jún. 2. 09:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire félénk vagy akkor haladhatsz kisebb lépésekkel. Pl először csak valami olyan témát hozz fel ami oda illik. Bármi ami a bolttal kapcsolatos. Pl elnézted valaminek az árát stb. Az a lényeg természetes laza és közvetlen legyél. Aztán fel fog tűnni neki is, hogy mindig nála fizetsz. Pár alkalom után már lesz hosszabb beszélgetés hidd el:) Aztán fel lehet ajánlani, hogy kicsit többet is beszélgetnél vele, csak hát mögötted áll a sor. Venni fogja a lapot:)
2013. jún. 2. 09:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Mindig az ő sorába állok ha bent van.:) És ez jól hangzik amit írtál, hogy lassan, apró lépésekben haladjak.Viszont én arra a cetlis dologra is gondoltam, vagy, hogy zárás előtt bemegyek, és megkérdezem, hogy ma estére van-e valami programja, mert ha nincs, elmehetnénk sétálni.Az utolsó helyen meg az áll, hogy veszek egy üveg bort, és mikor kifizetem megkérdezem nincs-e kedve meginni velem?:)

De ezek már túl nyomulósak, elijeszteni nem akarom.

2013. jún. 2. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok, én is voltam pénztáros, volt ott minden, volt, aki megjegyezte, hogy a blokk hátuljára mehet a telefonszám, meg olyan is, aki a sajátját írta fel egy cetlire, és hagyta ott. Szerintem bármelyik jó az általad felsoroltakból. Illetve talán a borossal az a baj, hogy azt valahol meg is kell inni. Mármint kiültök a parkba egy üveg borral, vagy rögtön felviszed magadhoz? A sétálás meg.. nem biztos, hogy este, műszak végén, fáradtan van kedve hozzá, még ha szimpatikus is vagy neki. Az meg abszolút nem ciki, ha lányként kezdeményezel. Én is ráírtam nemrég egy pasira, akit csak néhányszor láttam, és aki nem is tudta eddig, hogy létezem.. ma délután randizunk. Sose lehet tudni, hajrá!:)
2013. jún. 4. 09:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:) Délután is bent voltam a nagy bevásárlás miatt és találkoztunk.Szintúgy este egy fél órával ezelőtt is, és most írtam is egy cetlit (arra a darabra amit a kedvenc könyvemből téptem ki), hogy szívesen megismerném...De sajnos hazament.:( Majd legközelebb, most semmit sem veszthetek.:)

Neked viszont remélem sikerült a randid!:P

2013. jún. 4. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Azóta történt valami?
2013. jún. 6. 08:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Ma fog.:)
2013. jún. 7. 07:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Ma lett valami?:)
2013. jún. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!