Hogyan kell lekoptatni valakit, ha egy buliban rám mozdul?
Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen hogyan koptassam le a nem kívánatos, nyomulós srácokat??2013. jún. 1. 16:06
1/5 anonim válasza:
A tánctéren, ha másznak, én általában rájuk mosolygok és arrébb megyek, ott hagyom őket. Ha neadjisten, utánam jön, és továbbra is nyomul, akkor finom közlöm vele, hogy köszi, de ezt inkább hanyagoljuk. Szerencsére olyan még nem volt, hogy ezután is tovább próbálkozott volna bárki.
4/5 anonim válasza:
Vagy azt mondom,hogy bocsi,van barátom,vagy pedig,mivel általában húgommal szoktam bulizni menni,mondom,hogy bocsesz,de csajbuli van. Általában megértik. De azért van jó pár ilyen sztorim,baromi jókat szoktunk néha nevetni:D
Valamiért engem mindig betalálnak az ilyen erősen ittas,meg a nagyon kanos pasik,akiket alig lehet levakarni,na azokkal azért bunkó szoktam lenni. Utálom,ha taperolják a seggem.
22L
5/5 anonim válasza:
Én általában azt ondom neki hogy van barátom. De volt olyan is hogy elfutottunk elöle barátnöimmel, vagy mondtuk neki hogy mennyen be a sikátorba, mindárt megyünk utána( had ne mondjam, hogy ugy ment be hogy közben huzta le a sliccét-.- gyökér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!