Bulira készülődés, buliban flörtölés, ismerkedés, miben menjek, stb? (Lent bővebb)
Jövőhéten megyek buliba,és ott lesz (remélhetőleg) az a srác is,aki tetszik nekem,így már most szeretnék tisztába lenni mindennel,hogy "fel tudjak készülni" addig még.:D Nem szoktam bulikba járni,így nem tudom,mit hogyan kell,szeretném pár dologban a segítségeteket kérni. Én egy faluban lakom,és itt van egy presszó,ahol néha vannak bulik is. Ilyen lesz most is. Egy barátnőmmel megyek. Az biztos,h fel fognak figyelni ránk. A kérdés,h ha leülünk egy asztalhoz,hogyan jelezzünk a bizonyos srácoknak,h jöjjenek oda hozzánk? Ha bnőmmel mindketten őket nézzük,és közben beszélgetünk róluk meg mosolygunk,akkor az úgy jó?:D
Segíthetnétek még abban,h hogyan készüljek buli előtt,pl lábborotválás,smink,stb? Linkelhetnétek könnyen elkészíthető, jó parti frizurákat is!
És szerintetek jó,ha trikóban és miniszoknyában megyek? Nem akarok vinni dzsekit v felsőt,hátha lesz valaki olyan kedves h odaadja az övét.:$ Köszi előre is!
20/L
Amúgy ilyesmi ruhára gondoltam (de rajtam valahogy jobban áll:D):
Mi a baj az ilyesmi ruhával?:(( Itt egy másik link,hátha ez jobban tetszik... csak ugye kardigán nélkül:
túl rikitó és kihivó... Nem ajánlom mert kardigán nélkül nagyon tré ahogy kinéz.
Esetleg mit szolnál egy egyszerü farnernadrághoz és hozzá egy fehér top? Egyszerü de nagyszerű. :)
Az enyém nem rikító,és nem is kihívó (főleg h lapossarkúban is leszek). Sima trikó felülre mért tré?:/ Mostanában sok csajt látok így az utcán is.
Na itt van még egy link,csak a trikó belülre lenne türve:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!