Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Discoban hogy lehet csajozni?

Discoban hogy lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Multheten voltam egy buliban es probalkoztam lanyoknal odamenten mellejuk tancolni de nem nagyon reagalt egyik sem hogy kozelebb jojjon. Szoval nem nagyon ertem hogy mukodik ez. Odamesz moge es rasimulsz vagy valami mas?
2013. jún. 1. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Akinek ez sem megy, az komolyan gondolkodjon el azon, hogy papnak áll.
2013. jún. 1. 11:30
 2/5 Sasaalex válasza:

..ne,ne simulj rá!...

Ha az asztalához mész, és onnan kéred fel, ne mulaszd el a társasága többi tagjától a hozzájárulásukat kérni.

Nagyobb eséllyel indulsz, ha előtte létrejön köztetek a szemkontaktus...

Ha már a parketten vonaglik, akkor lehet, hogy el van varázsolva - vagy már valakivel van...ez utóbbi esetleg Téged varázsolhat el... :-)

2013. jún. 1. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetekben csak a külső szimpátia dönt. Mit gondolsz azt hiszed, hogy azt várják bármelyik pasi aki rátapad az akkor már oké? Gyúrd ki magad vagy változtass a séródon, csinálj valamit magaddal, mert nem jösz be nekik.
2013. jún. 1. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Odamész, GYENGÉDEN megfogod a derekát, és magadhoz húzod. Persze eme önbizalmi szint elérése én is csak piával vagyok képes.

Illetve diszkóban elég alacsony a színvonal, ritka az, amikor valaki normális csajt fog ki magának - pont akkor, pont ott bulizik a barátnőivel, nem pedig hetente 3x megy le-.

2013. jún. 1. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Három kör vodkanarancs,aztán viheted is a diszkó vécéjébe megcucliztatni.
2013. jún. 1. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!