Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy valaki ennyire leblokkol? Régebben ismerkedtem discoban, volt olyan barátnőm onnan, akivel jártunk. Az elmúlt 1 évben viszont nemtudok csajozni.
Küldik a jelet felém a csajok, de egyszerűen NEM TUDOK odamenni hozzájuk, mert nincs annyi "lelki erőm", leblokkolok. Talán annyira félek a visszautasítástól vagy nemtudom. Nagyon rossz ez így, mert így csak lesekedek a discoban egész éjjel, nem táncolok mert általában egyedül megyek le bulizni.
bunkó válaszokat nem kérek, csak tanácsokat, tapasztalatokat. köszi
F/21
nem vagyok egy kigyúrt jópasi, inkább az a "ha beindul nagydumás" típus, önbizalmam is kevés van.
egzisztenciálisan jól állok, de ezzel nemszoktam SOHA dicsekedni.
igazából 18 éves koromig nemjártam gyakran bulizni, csak nagyon ritkán, évente 3-4* . moatanában havonta megyek legalább egyszer. kimozdulok, próbálok társasági életet élni, ismerkedni de nem megy. pedig lazán próbálom, nem görcsölve de nem megy. munkám során is sok emberrel találkozok, csak nem olyan a munkám hogy ismerkedheseek. :S
úgy irígylem az ismerősök közt, hogy két exemnek is vőlegénye van már, nekem meg nincs komoly kapcsolatom. :S
értem:))hát ezt csak te tudod megoldani.Igazából nem szabad azon görcsölni,h visszautasít(ha igen,abból sincs semmi,végül is ha meg sem próbálod,akkor esélyt sem adsz annak,h igent mondjon)szóval fel a fejjel:)Gondolj erre!Nem kell kudarcként felfogni(a visszautasítás egyébként sem feltétlenül azt jelenti,h nem jössz be neki)ha meg jeleket is küldenek,mint ahogy írtad,akkor meg mi a gond?:))csak bátran!Az meg sztem 21évesen nem nagy tragédia,h nincs komoly kapcsolatod,annyi időd van még!(én írtam az 1.választ is)
20/L
köszi.
máshol megy a csajozás, pl. neten vagy csak spontán(néha-néha) de discoban is szeretnék ismerkedni, ha más nem azért hogy aznap éjszaka jól érezzem magam a csajjal, de nem megy. :S nem tudom megmagyarázni, tegnap fél órán át győzködtem magam hogy menj már oda hozzá, megbírod csinálni... de nem nem és nem. :S
Pedig discoban nem nehéz ismerkedni...nyugi:)
Kezdj táncolni, és menj a közelébe, és táncolj ott...
Lehetőleg ne érj hozzá, ne tapizd le, mert azt nem szeretjük.
A lényeg, hogy észre vegyen, onnan már látni fogod a reakcióiból, hogy szabad-e az út, vagy sem:)
Még beszélned sem kell rögtön, mivel hangos a zene.
Discoban a legkönyebb ismerkedni.
Ha elhajt, azt pedig ne vedd magadra, ott van még rengeteg csaj... ugye nem is kell ennél jobb?:)
Vagy ha más nem , menj le haverral, és bulizatok együtt a csajokkal, úgy már nem nehéz leszolítani az egyiket.
Discoban még a legzárkozottabb lány is úgy áll hozzá, hogy buli van, miért ne ismerkednék:)
De gondolom ezeket mind tudod...
L/20, de nem az vagyok aki elöttem írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!