Tegnap ráírtam facebookon egy lányra, de nem írt vissza. Mit írjak ma, vagy gáz lenne?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány ő tizedikes én kilenc.Tegnap írtam hogy hello,de nem írt vissza.Ma mit írjak?Vagy írjak?Csak látásból ismerjük egymást és még facebookon sem beszéltünk.2013. máj. 31. 17:51
2/10 anonim válasza:
Annyit írtál, h hello? :D
ne csodálkozz h nem írt vissza
4/10 anonim válasza:
Mondjuk egy hello-nál többet is írhattál volna. Írd le neki mit akarsz (beszélgetni gondolom), aztán ha nem ír vissza akkor ennyi.
5/10 anonim válasza:
egy "hello"-ra én se sűrűn írok vissza,elég gáz,írhattál volna mellé valamit.fogadni merek a folytatás a "mizu?" lett volna...
6/10 anonim válasza:
Ird azt,hogy: Szia:) Zavarlak?:) Mit csinálsz?
és akkor biztos vissza ir. a legfontosabb,hogy légy vele kedves
7/10 anonim válasza:
Felesleges!
Martin Solveig & Dragonette - Hello
8/10 Pain for Pleasure válasza:
Ha személyesen szólítottad volna le, most nem lenne ilyen gondod.
9/10 A kérdező kommentje:
Kb.2 órája megírtam:Szia:) Zavarlak?:D
Fent volt(most is) de nem írt.
mit írjak?
2013. máj. 31. 20:25
10/10 anonim válasza:
ne zaklasd már szegényt, ezért töröltem magam fb-ről..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!