Előfordult olyan hogy valakivel interneten ismerkedtél meg és élőben teljesen más volt mint képen?
Tehát képen tetszett de élőben nem.
Ma találkozok valakivel, remélem élőben is tetszek neki.
Nekem volt ez is, meg fordítva is ( hogy élőben sokkal helyesebb volt valaki).
Amit az egyik hozzászóló írt:
Igen volt ilyen. Hát nehezen kezeltem a helyzetet, de azért megoldottam. (...)
Konkrétan ez volt velem is. Ő volt a képen, és mégis ezerszer jobban nézett ki a képen, mint élőben. Ráadásul a magasságáról is hazudott, kisebb volt nálam, ami azért 160 cm-es lányként elég zavaró.
Én eleve nem tulajdonítok a képnek túl nagy jelentőséget, mert úgyis az összhatás az, ami számít, az pedig nem jön át a képen. A stílus, kisugárzás átjön a netes kommunikációban is (én legalábbis olvasok a sorok között). Különösebb csalódás még nem ért, vagy ha igen, akkor inkább pozitív, mint negatív.
Viszont is ez van: nem retusált képet szoktam feltenni, nem is vagyok különösebben fotogén, viszont sokak szerint nagyon erős kisugárzásom van. Így már többször megkaptam pasiktól, hogy a képhez képest pozitív csalódást jelentettem élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!