Szerintetek az jogos, ha a batyam megtiltja hogy lefekudjek az egyik haverjaval?
Figyelt kérdés
Igazabol nem annyira kozeli baratok, csak parszor talalkoztak es en meg amugysem fogom latni egyikuket sem az elkovetkezendo evben. Valahogy megertem hogy nem akarja hogy megtortenjen, de ez az en eletem (es az en testem). Szerintetek illik tiszteletben tartani a kereset?2013. máj. 30. 19:08
1/11 anonim válasza:
Ácsi! Ki hány éves egyáltalán? Mert nagyon nem mindegy az sem.
2/11 anonim válasza:
Valójában illene. Bár én sem tettem soha. És voltak is belőle nagy balhék. A Te döntésed. De mondom: illene.
3/11 anonim válasza:
Ha tiszteled és szereted a bátyád, akkor igen.
Ha nem akkor amúgy is mindegy, hogy mekkora a szakadék köztetek nem?
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg van rá oka, ismeri a haverját.
5/11 anonim válasza:
Igen. Neked hogy esne ha egy barátnőddel kúrna :D?
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem véletlenül mondja.
7/11 anonim válasza:
A bátyád nem a szülőd! Igazából semmi köze hozzá!
8/11 anonim válasza:
Te a bátyádtól kérsz engedélyt a dugáshoz?
9/11 anonim válasza:
Hát ha a bátyádnak az öccse vagy, akkor jól teszi.
10/11 anonim válasza:
Gondolom ismeri azt a srácot, azért tiltja. Neked ezzel csak jót akar, de hát a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!